Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

05.09.12 16:49

Kalundborg vil have en motorvej nu

Kalundborg vil have en motorvej nu
Kommune og virksomheder gør samlet front over for Folketinget.

Kalundborg Kommune har slået sig sammen med virksomhederne i kommunen i kampen for at få en motorvej. Sammen vil de gøre Folketingets Transportudvalg opmærksom på, at der efter VVM-undersøgelsen af Rute 23 – Skovvejen bør gives grønt lys til en motorvej til Kalundborg.

Se også

”Rute 23 er det eneste reelle, nationale alternativ til Storebæltsforbindelsen, når det gælder tung trafik. Derfor skal vi have motorvejen nu”, siger borgmester Martin Damm (V).

Borgmesteren har sammen med resten af Kalundborg Kommunes Rute 23-udvalg foretræde for Folketingets Transportudvalg den 4. september.

Erhvervslivet med til møde
VVM-redegørelsen (Vurdering af Virkninger på Miljøet) har netop været i offentlig høring, og kommunen mener derfor, at grundlaget for at bygge en motorvej nu er på plads.

Se også

Tre repræsentanter fra erhvervslivet skal med til mødet med Transportudvalget. Det gælder Bent Rasmussen, direktør Kalundborg Havn, Ole Lauritsen, formand for Kalundborgegnens Erhvervsråd, og Jan Hoff, senior vice president for Novo Nordisk. Jan Hoff er med på vegne af de fire virksomheder: Novozymes, Statoil, Dong Energy og Novo Nordisk.

Disse fire virksomheder har desuden samlet sendt et brev til Transportudvalget, hvor de gør opmærksom på vigtigheden i at skabe en bedre infrastruktur.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes