Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

07.08.12 13:43

KL’s næstformand fortsætter perioden ud

KL’s næstformand fortsætter perioden ud
KL’s formand Erik Nielsen glæder sig over, at Erik Fabrin fortsætter som næstformand for KL for resten af valgperioden.

KL's næstformand og tidligere formand, Erik Fabrin, stopper i politik efter næste års kommunalvalg. Men han fortsætter som næstformand for KL i resten af valgperioden, det vil sige frem til KL’s delegeretmøde i marts 2014.

Se også

Og det glæder KL’s formand, Erik Nielsen.

”Erik Fabrin er en helt central figur i KL’s bestyrelse. Han er Kommunemand med stort K og en erfaren forhandler i forhold til skiftende regeringer, og når det gælder om at bygge bro mellem forskellige synspunkter og formidle et bredt samarbejde på tværs af partiskel. Så det glæder mig, at Erik fortsætter som næstformand i resten af valgperioden,” siger Erik Nielsen.
 
Erik Fabrin har været medlem af KL’s bestyrelse siden 1994 – over 18 år og igennem fem valgperioder. Fra 2006-2010 var han formand for KL, og siden 2010 har han været næstformand. 
 
"Tiden er inde"
Erik Fabrin begrunder sin beslutning om at stoppe efter næste valg med, at han med udgangen af denne valgperiode har været medlem af Søllerød og nu Rudersdal kommunalbestyrelse i næsten 40 år, heraf 28 år som borgmester.
 
”Jeg vil være 72½ år, når næste valgperiode begynder, så jeg synes, tiden er inde til at sige farvel,” siger Erik Fabrin i en kommentar.
 
Erik Fabrin blev medlem af Søllerød Kommunalbestyrelse i 1974. Siden 1986 har han været borgmester, først i Søllerød og fra 2007 i Rudersdal Kommune, efter sammenlægningen af Søllerød og Birkerød Kommuner.

Yderligere materiale

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes