Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

24.09.12 07:20

K-politiker går efter borgmesterpost

K-politiker går efter borgmesterpost
Helge Adam Møller vender tilbage til byrådspolitik og satser på, at Næstved får en borgerlig borgmester efter næste valg.

Den tidligere konservative politiker Helge Adam Møller er udpeget til at være De konservatives borgmesterkandidat i Næstved.

Se også

Det kan betyde en comeback til byrådspolitik for den 69-årige politiker, der sad i Næstved Byråd fra 1982 til 1993. Men han satsede på den landspolitiske karriere og var medlem af Folketinget fra 1984 til 2011.

”Næstved har alle tiders mulighed for at få en borgerlig borgmester. Der er udsigt til en utrolig spændende valgkamp, og det glæder jeg mig til”, siger Helge Adam Møller til Sjællandske.

Han henviser til, at Venstre stiller med folketingsmedlem Carsten Nonbo som borgmesterkandidat.  I en alliance med ham vil Helge Adam Møller forsøge at vælge Næstved socialdemokratiske borgmester Carsten Rasmussen.

Se også

”Jeg sætter alle mine kræfter, energi og mange års politisk erfaring ind på, at Næstved har en borgerlig borgmester efter valget”, siger den konservative kandidat.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes