Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

10.08.12 09:46

K: Ny situation efter Fabrin

K: Ny situation efter Fabrin
Efter at Erik Fabrin har meddelt sin afgang, satser De Konservative i Rudersdal på at generobre borgmesterposten ved næste valg.

De Konservative går efter at generobre borgmesterposten i Rudersdal Kommune, efter at borgmester Erik Fabrin har meddelt, at han ikke fortsætter efter næste valg.

Se også

”Vi går efter borgmesterposten ved næste valg, og jeg er kandidat, hvis mit parti vælger mig på vores opstillingsmøde til januar”, siger partiets gruppeformand Birgitte Schjerning Povlsen til Rudersdal Avis.

Birgitte Schjerning Povlsen, der også var borgmesterkandidat ved sidste valg, tilføjer, at det vigtigste er at bevare en borgerlig ledelse af Rudersdal Kommune.
”Derfor vil vi selvfølgelig også se, hvad Venstre nu byder ind med”, siger hun.


Flere V-kandidater på banen
Indtil videre har to medlemmer i Venstre meldt sig som spidskandidater efter Erik Fabrin, nemlig formanden for Børne- og Skoleudvalget Daniel E. Hansen og formanden for Teknik- og Miljøudvalget Jens Ive.

Se også

Rudersdal Avis skriver, at en tredje Venstremand overvejer at stille op, nemlig formanden for Byplanudvalget Erik Mollerup.

Mange års konservativt styre sluttede i 1986, da Erik Fabrin med opbakning fra de Radikale, Socialdemokratiet og SF erobrede borgmesterposten. Det gælder dog kun i det daværende Søllerød. I Birkerød, der også er borgerligt domineret, har billedet været mere kompliceret med flere borgmesterskift og med lokallister.

Opdateret mandag den 13. august kl. 8.45

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes