Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

27.09.12 12:55

Ishøj holder skatten i ro

Ishøj holder skatten i ro

Foto: Ishøj Kommune

Ishøj Byråd har besluttet at holde skatten i ro, selvom kommunen havde fået lov at sætte skatten op i 2013.

Socialdemokraterne, SF, Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti har indgået forlig om næste års budget i Ishøj.

Se også

”Jeg er glad for, at det igen i år er et enigt byråd, der sammen har besluttet, hvordan budgettet og dermed fremtiden for Ishøj Kommune kommer til at seud. Det er et rigtig godt budget, hvor der har været plads til en realvækst i forhold til budgettet for 2012. Desuden er jeg overordentlig tilfreds med, at vi har kunnet holde skatten i ro,” siger borgmester Ole Bjørstorp i en pressemeddelelse.

Ishøj Byråd havde ellers fået tilladelse til at hæve skatten i 2013, men da budgettet var på plads, var den mulighed ikke nødvendig.

Dagpenge og digitalisering
I budgettet er der sat penge af til at sætte fokus på ledige, som mister retten til dagpenge ved årsskiftet samt unge kontanthjælpsmodtagere.

Se også

Der bliver også råd til at se stisystemer efter og reparere, hvor det er nødvendigt, og samtidig satser kommunen på solcelleanlæg og andre former for alternativ energi.

I forbindelse med kommunernes digitaliseringsstrategi skal borgere, som har brug for det, kunne komme på pc-kurser. Flere af kommunens folkeskoler er i gang med at blive renoveret, og i den kommende tid skal Ishøj Kommune have flere profilskoler. Derudover skal det faglige niveau for de ældste elever hæves, så flere kan gennemføre en ungdomsuddannelse.

Fokus på forebyggelse
I 2013 vil kommunen desuden forbedre borgernes sundhedsprofil og give alle, der bor i Ishøj mulighed for at leve et sundt og aktivt. Temaet for 2013 bliver derfor ’det sunde liv’.

Se også

Kommunen vil søge puljemidler til forebyggelse vedrørende alkohol, overvægt, rygning, mental sundhed, fysisk aktivitet med mere.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes