Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

29.06.12 10:59

Innovationsprisen 2012 – vil du være med?

Innovationsprisen 2012 – vil du være med?
Har din kommune Danmarks mest innovative projekt eller tiltag? Igen i år samler KL de mange gode innovationstiltag i de danske kommuner og kårer de bedste.

En radikal inddragelse af unge i forebyggelsesindsatsen, en digital pladsanvisning, fodhvilere for cyklister, en systematisk indsats for at inddrage frivillige, en helhedsindsats for den ældremedicinske borger og brug af it i folkeskolen.

Se også

Det var nogle af de 60 projekter, der sidste år deltog i konkurrencen om KL’s Innovationspris.

Igen i år sætter KL og KOMDIR fokus på de mange gode innovative tiltag i kommunerne. For innovation er mere end nogensinde før på dagsordenen i de danske kommuner, hvor de økonomiske udfordringer stiller krav til de kommunale organisationers evner til at tænke nyt og anderledes.

Ældremad og grøn vækst
Sidste år vandt Silkeborg og Middelfart Kommuner henholdsvis den lille og den store innovationspris. Læs mere her.

Silkeborg Kommune vandt den lille pris for projekt ”Nyt liv i køkkenet”, hvor ældrecentret Rosengårdscenteret har ansat sindslidende borgere, der bidrager til at tilberede maden til de ældre.

Middelfart Kommune vandt den store pris for en storstilet indsats for at skabe en grøn vækstkommune, der har betydet konkrete besparelser og nye arbejdspladser.

Se videoer om vinderne i 2011 og læs om de 58 andre deltagende projekter her.

Læs mere om Innovationsprisen og tilmeld dig konkurrencen.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes