Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

17.09.12 10:27

Ikast-Brande fremrykker projekter

Ikast-Brande fremrykker projekter
Alle partier står bag næste års budget, der betyder, at anlægsprojekter til 15 millioner kroner rykkes frem.

Der er blevet plads til både udvidelser af servicen fra næste år og fremrykning af byggerier, som ellers lå ude i fremtiden.

Se også

Det fremgår af det budgetforlig, som alle partier og liste i Ikast-Brande Byråd har indgået.

Kommunen har overskud på driften i indeværende år, og politikerne forventer, at der kan lægges 20 millioner kroner i kassen.  Som følge heraf er partierne enige om at supplere anlægsbudgettet på 75 millioner kroner med yderligere 15 millioner kroner næste år.

Udvidelserne af driften sker eksempelvis ved, at folkeskolernes mellemtrin får to ekstra lektioner, der skal styrke undervisningen og det faglige niveau.

Se også

Der er afsat 842.000 kroner til at neutralisere besparelsen på daginstitutionsområdet.  Desuden afsættes to millioner kroner til øget sundhedsindsats, især til borgere med hjerte/kar, diabetes eller Kol-sygdomme.

”I min optik kan vi holde til, at vi har sat de ting i værk”, siger borgmester Carsten Kissmeyer (V) ifølge Herning Folkeblad.

Han forudser dog, at der langsigtet bliver nogle elementer, der kommer til at trykke budgettet, blandt andet byggeri af plejeboliger.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes