Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

14.06.12 08:11

Hovedstaden vil ikke måle forældretilfredshed

Hovedstaden vil ikke måle forældretilfredshed
Stik imod anbefalinger fra KL og staten ønsker Københavns Kommune ikke at måle forældretilfredsheden i børnehaver og vuggestuer.

Københavns Kommune valgte i 2008 at spare målingerne væk. Og ifølge børne- og ungeborgmester Anne Vang (S), så har ingen savnet målingerne.

”Det er et bevidst valg i København, at vi har minimeret de penge og ressourcer, som vi bruger på alle mulige undersøgelser for at maksimere de penge og ressourcer, som vi bruger på, at pædagoger kan tale med børnene og forældrene,” siger Anne Vang til Berlingske.

Hun opfordrer i stedet forældre til at tage på besøg i potentielle daginstitutioner.

I økonomiaftalen for 2011 blev den daværende regering og KL ellers eller enige om at anbefale kommunerne hvert andet år at offentliggøre sammenlignelige oplysninger om brugertilfredsheden.

Se også

”Vi anbefalede det, da vi synes, det er centralt for at sikre kvaliteten, at brugerne bliver hørt. Vi synes, det er vigtigt, at kommunerne får en struktureret tilbagemelding fra brugerne, og derfor har vi udviklet et værktøj, som kommunerne kan bruge,” siger chefkonsulent Charlotte Wulff, KL, til Berlingske.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes