Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

21.09.12 13:19

Holbæk vil på hold med Roskilde

Holbæk vil på hold med Roskilde
Samarbejde mellem Roskilde, Lejre og Holbæk har været drøftet på borgmesterplan.

Mens alt tydede på, at Roskilde og Lejre var på vej til at etablere et erhvervssamarbejde med Høje-Taastrup Kommune, er en ny bejler dukket op. Det er Holbæk Kommune, som har gjort det aktuelt at se på muligheden for at vende blikket mod vest i stedet for mod øst.

Se også

Skal undersøges nærmere
Ifølge DAGBLADET Roskilde har muligheden for et samarbejde mellem Roskilde, Lejre og Holbæk været drøftet på borgmesterplan, og nu skal det undersøges nærmere, på hvilke områder de tre kommuner kan have gavn af at arbejde sammen.

Den opgave løses af konsulentfirmaet Niras for en lille halv million kroner. Resultatet af undersøgelsen forventes at ligge klar lige efter nytår.

“På mange måder har vi fællesinteresser med Holbæk, fx om infrastruktur, men der er også punkter, hvor vi er meget forskellige. Det er det, undersøgelsen skal kaste lys over."

"Roskilde er så stor, at vi i mange sammenhænge kunne klare os selv, men det er rigtig positivt, at der er flere, der gerne vil samarbejde med os, og på mange måder er det rart at stå sammen om at præsentere området, fxi lobbyarbejde, for så får vi mere vægt, “siger Roskildes borgmester, Joy Mogensen (S), til DAGBLADET Roskilde.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes