Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

17.09.12 10:59

Højtuddannede vil høre om jobs i Tønder

Højtuddannede vil høre om jobs i Tønder
142 højtuddannede jobsøgende besøger Tønder for at høre om karrieremuligheder og besøge arbejdspladser.

Tønder Erhvervsforum og Tønder Kommune har for andet år i træk stablet et arrangement på benene, hvor højtuddannede jobsøgende kan høre om mulighederne for job og karriere i den sønderjyske kommune.

Se også

”Denne gang har vi dobbelt så mange tilmeldte. Så snakken om, at det næsten er umuligt at få højtuddannede til at interessere sig for job og karriere uden for de store byer passer i hvert fald ikke altid. Den store interesse for matchdagen er et klart udtryk for, at det KAN lade sig gøre at tiltrække højtuddannet arbejdskraft,” siger bosætningskoordinator Pia Lassen, der er tovholder på matchdagen.

Odense kommer også
De mange højtuddannede kommer til Tønder fra opsamlingssteder i blandt andet Aarhus, Odense, Kolding, Sønderborg og Esbjerg. Fordelt på tre hold skal de i løbet af dagen besøge seks virksomheder i kommunen, blandt andet skoproducenten ECCO, Tønder Gymnasium og Tønder Kommune.

Efter besøgene er der matchmaking på rådhuset, hvor de jobsøgende får mulighed at møde repræsentanter for i alt 17 af områdets virksomheder.

Se også

Initiativet, som finder sted den 18. september, har vakt interesse hos blandt andre Odense Kommune, som vil være til stede på dagen for at lade sig inspirere.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes