Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

08.10.12 11:07

Henrik Rasmussen taler ud

Henrik Rasmussen taler ud
Vallensbæks borgmester, Henrik Rasmussen, kom i pressens søgelys, da han blev anklaget for magtmisbrug af sin kommunaldirektør. Han fortæller sin version af sagen til Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

I et interview med Nyhedsmagasinet Danske Kommuner taler Vallensbæks konservative borgmester ud om anklagerne om nepotisme og magtmisbrug, som blev fejet af bordet sidste onsdag i en rapport udarbejdet af KL’s jurister.

Stadig rystet
Henrik Rasmussen er stadig rystet over de anklager, som hans kommunaldirektør via fagforeningen Djøf kom frem med for to uger siden:

”Det kom som et lyn fra en klar himmel. Det var da hårdt for mig og min familie, men ikke mindst for rådhuset og hele kommunen. Der er ingen tvivl om, at der her var et forsøg på at ridse i lakken i forhold til, hvordan kommunen er, og hvordan kommunen kører".

"Der er jo ikke nogen, der har kunnet nikke genkendende til det billede, han har tegnet, så jeg er stadig rystet over, at han har kunnet få lov at gå så langt,” siger Henrik Rasmussen til Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

Se også

Vil stadig udfordre forvaltningen
Borgmesteren fortæller også, at han stadig har tænkt sig at udfordre forvaltningen, og har fået en masse skulderklap for sin måde at være på. Desuden ser han frem til at blive renset fuldstændig, når sagen er blevet behandlet i statsforvaltningen.

Du kan læse hele interviewet med Henrik Rasmussen her.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes