Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

10.08.12 13:41

Frederiksberg: Derfor er vi Spil Dansk Kommune

Frederiksberg: Derfor er vi Spil Dansk Kommune

Fotograf: Johan Rosenmunthe

Spil Dansk Dagen løber af staben den 25. oktober. Frederiksberg Kommune debuterer som Spil Dansk Kommune, og borgmesteren mener, deltagelsen kan gavne kommunens kulturliv på længere sigt.

Torsdag den 25. oktober vil der overalt i landet blive sat fokus på dansk musik. En lang række kommuner støtter op om initiativet, og en af dem er Frederiksberg Kommune.

Se også

”Spil Dansk Dagen er musikkens årlige fest, og det synes vi på Frederiksberg er værd at bakke op om. Dels fordi en stærk markering af musikken på tværs af alder og kultur er betydningsfuld, men også fordi netop Spil Dansk Dagen giver mulighed for at danne nogle nye samarbejder og netværk mellem byens forskellige ildsjæle og aktører, og det forventer vi, der kan komme noget virkelig spændende ud af”, siger borgmester Jørgen Glenthøj(K).

Alle bliver involveret
Alle kulturhuse og biblioteker på Frederiksberg vil blive involveret. Men også cafeer, erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og konservatoriet.

Aktiviteterne vil være mange. Fx børnekoncerter med fokus på deltagelse, komponistbesøg og artisttalks og  kompositioner ved elever fra konservatoriet for pensionister og ældre.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes