Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

28.06.12 14:31

Frank Jensens søn opstilles til byrådet

Frank Jensens søn opstilles til byrådet
Lasse Frimand Jensen bliver opstillet til byrådet i Aalborg for Socialdemokratiet. Det ville være en ære at være med til at træffe beslutninger, fortæller han.

Æblet falder sjældent langt fra stammen, og det gør det heller ikke i Aalborg, hvor Socialdemokraterne i Nørresundby har besluttet at opstille Lasse Frimand Jensen til byrådet i Aalborg, skriver Nordjyske.

Se også

Lasse Frimand Jensen er søn af Københavns overborgmester og tidligere minister Frank Jensen (S), og hans farfar er Kjeld Jensen, den tidligere socialdemokratiske borgmester i Støvring Kommune, som nu er en del af Rebild Kommune.

Erfaring fra Afrika og Asien
Lasse Frimand Jensen kalder det en "kæmpe udfordring" at blive valgt ind, men han forventer, at det både vil være spændende og hårdt at være kandidat.

"Lysten til at gøre en forskel i Aalborg Kommune har været der helt tilbage siden folkeskolen, men inden da har jeg rejst i Afrika og Asien for at få erhvervserfaring. De erfaringer har helt sikkert påvirket mine synspunkter og mig personligt. Det vil være en ære at være en del af det hold, som er med til at tage beslutninger omkring fremtiden for den kommune, som jeg er vokset op i, og som har givet mig så meget," siger Lasse Frimand Jensen til KL.dk.

Se også

Lasse Frimand Jensen arbejder som projektleder i organisationen Access 2 Innovation, der især er aktiv i Afrika. Derudover er han med til at tilrettelægge festivalen Images Festival.

Flere jobs til unge
Lasse Frimand Jensen nævner, at han vil arbejde for et mere solidarisk Aalborg, platforme for kultur- og foreningsliv og Aalborg som vidensby. Derudover vil han fokusere på jobs til unge.

"Jeg synes, at den store ungdomsarbejdsløshed er et kæmpe problem. Mange af mine venner er i dag arbejdsløse efter mange år på skolebænken eller som lærlinge. Der er ikke noget mere demotiverende for en nyuddannet end at gå direkte i aktivering. Jeg tror, at dette problem kan løses ved at promovere og belønne virksomheder og offentlige institutioner, som tager praktikanter, elever og gerne i sidste ende ansætter nyuddannede," siger Lasse Frimand Jensen.

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes