Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

10.10.12 09:20

Første brede forlig i syv år

Første brede forlig i syv år
Greves borgmester Hans Barlach er stolt over, at det er lykkedes ham at få Venstre med i budgetforliget, der rummer plads for nødvendige fornyelser.

”Det er første gang i syv år, at det er lykkedes at samle så bred en gruppe om budgettet. Det er jeg både stolt over og rigtig glad for, ikke mindst fordi Venstre denne gang valgte at være med i budgetforliget.”

Se også

Det siger den konservative borgmester Hans Barlach, efter at det i går lykkedes at samle 18 af 21 byrådsmedlemmer i et budgetforlig for årene 2013 til 2016. Bag aftalen står Konservative, Socialdemokraterne, SF og Venstre.

”Vi har lavet et stramt budget, og det betyder, at der er styr på kommunens økonomi. Samtidig har vi sikret os, at der er plads til nødvendige fornyelser og investeringer i kommunens kerneydelser”, siger Hans Barlach.

I årene 2013-2016 er der blandt andet afsat yderligere omkring 30 millioner kroner til energirenoveringer af kommunens bygninger. 14 millioner kroner til nye fodboldbaner med kunstgræs i Karlslunde, Tune og Hundige samt seks millioner kroner til opførelse af en mellembygning i Greve Idrætscenter.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes