Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

29.06.12 13:36

Forlig om budget i Albertslund

Forlig om budget i Albertslund

Borgmester i Albertslund Steen Christiansen (S)

Socialdemokraterne og SF i Albertslund Kommune har indgået forlig om budgettet for 2013.

Så blev der indgået et forlig om budgettet i Albertslund. Socialdemokraterne og SF er blevet enige om et budget, der især skal have fokus på en fornyelse af byen og en mere effektiv kommune. Derudover skal der afsættes midler til et løft af hjemmeplejeområdet og dagpengetilbuddene.

Se også

"Allerede nu har vi indgået en politisk budgetaftale for 2013 mellem Socialdemokratiet og SF. Dermed er fundamentet for det kommende års budget lagt. Et fundament, som fortsætter linjen med at sikre en robust økonomi, hvor der skabes råderum til byens omdannelse, så kommunen aktivt kan møde fremtiden. Budgetaftalen indebærer, at der er områder, hvor vi skal afvikle og områder, hvor vi skal udvikle," udtaler borgmester Steen Christiansen (S) i en pressemeddelelse.

Penge til nyt projekt
Budgettet indeholder også en plan for anlægsområdet ”Albertslund – 2024”.

Albertslund - 2024 er ideen om udvikling af en plan for renovering og nyanlæg i et 10-årigt perspektiv. Planen forelægges i overordnet form i efteråret 2012 til kommunalbestyrelsens drøftelse og omfatter forventede kommunale investeringer i bolig- og erhvervsområder. Det indebærer bl.a. udvikling og fornyelse af daginstitutioner, klubber og skoler.

Se også

"Med den nye budgetaftale og det ambitiøse byprojekt "Albertslund - 2024" vil vi sikre en udvikling af byen, så vi er på forkant og fremmer en god by for borgere og erhvervsliv. Det kræver udvikling, og det skaber vi rum til med den nye aftale. Med salget af centeret er vi startet, så vi frem mod 2024 sikrer et demografisk stabilt, progressivt og bæredygtigt Albertslund," siger Steen Christiansen.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes