Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

03.07.12 08:15

Førende socialdemokrat bliver radikal

Førende socialdemokrat bliver radikal
Formanden for social- og sundhedsudvalget i Horsens, Charlotte Juhl Andersen, skifter parti som følge af for meget topstyring.

Charlotte Juhl Andersen, som er formand for social- og sundhedsudvalget i Horsens Kommune, forlader Socialdemokraterne og bliver i stedet medlem af Det Radikale Venstre, skriver P4 Østjylland

Se også

Det sker ifølge Charlotte Juhl Andersen fordi, der er for meget topstyring i partiet.

Overfor P4 Østjylland fortæller hun, at det, der fik bægeret til at flyde over, var, at hun havde fået af vide, at det ville få politiske konsekvenser, hvis der var sager hun ikke stemte for.

”Jeg har gennem den senere tid i flere sammenhænge gjort det klart over for den socialdemokratiske top i byrådet, at jeg er utilfreds med, at man ikke lytter til gruppemedlemmerne, før der træffes beslutninger. Det har ført til, at jeg flere gange er blevet kaldt til alvorlige samtaler med borgmester og gruppeformand,” siger Charlotte Juhl Andersen.

Se også

Ser frem til radikal fremtid
Efter 14 år i byrådet ser Charlotte Juhl Andersen nu frem til samarbejdet med resten af Det Radikale Venstre.

”Her lytter man til forskellige synspunkter, og fordi jeg i stor udstrækning altid har kunnet identificere mig med partiets politik. Og jeg glæder mig til samarbejdet med Jeppe Mikkelsen, vores lokale folketingsmedlem, samt til samarbejdet med medlemmerne af Radikale Venstre og de kandidater, som stiller op til næste byrådsvalg,” siger Charlotte Juhl Andersen.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes