Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

12.09.12 14:49

Folkeskoler indfører fjernundervisning

Folkeskoler indfører fjernundervisning
Tre danske folkeskoler indfører interaktiv fjernundervisning og fjernlæring på baggrund af et vellykket pilotprojekt.

Voldby Skole Anholt Skole i Norddjurs Kommune og Sejerø Skole i Kalundborg Kommune har fra november 2010 og frem til marts 2011 undervist eleverne i engelsk via blandt andet videokonference og Smart Boards.

Projektet, der involverer de tre skoler, har været så stor en succes, at det nu bliver indført som en del af et projekt om grøn energi, hvor de tre skoler samarbejder med en skole i Singapore.

“Jeg oplever, at eleverne har en stor glæde ved selv at kunne administrere deres undervisning, og teknikken bidrager som værktøj hertil,” forklarer skoleleder på Anholt Skole Helene Hennings.

Udfordringer til alle elever
”I forhold til eleverne så viser vores erfaringer, at når eleverne er selvstyrende og arbejder med medier og indhold, der interesserer dem, så er der ingen disciplinære problemer".

"Endvidere er der udfordringer til alle elever, herunder de dygtige elever, som tit er en overset gruppe. Samtidig kan man integrere specialundervisningen i normalklasserne,” siger Lotte Brinkmann, programleder og ophavskvinde til projektet.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes