Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

26.10.12 14:02

Finanstilsynet politianmelder PenSam

Finanstilsynet politianmelder PenSam
Pensionsselskabet PenSam er blevet meldt til politiet på grund af manglende udsendelse af årsopgørelser. PenSam er parat til at betale bøden.

Problemer med it-systemerne og manglende udsendelse af årsopgørelser for 2008, 2009 og 2010 til henholdsvis 9000, 11.000 og 12.000 kunder har fået Finanstilsynet til at melde pensionsselskabet PenSam til politiet.

”Efter vores opfattelse er der tale om en grov overtrædelse af reglerne på området, fordi problemet med de manglende årsopgørelser har stået på i flere år, og fordi PenSam allerede i 2008 fik påbud om at udsende årsopgørelser til alle kunder,” siger Annette Bjaaland Andersen fra Finanstilsynets forbrugerkontor til Ritzau.

De manglende årsopgørelser medfører efter alt at dømme en bøde til PenSam. Og PenSam retter ind efter politianmeldelsen.

Centralisering af it-driften
”Vi tager sagen alvorligt og er parate til at betale en bøde for ikke at have overholdt reglerne. For at undgå at det vil ske igen, har vi centraliseret it-driften og øget det ledelsesmæssige fokus på området,” siger Helene Kobæk, adm. direktør i PenSam.

Se også

Pensam har i alt ca. 56.000 pensionsopsparere blandt sygehjælpere, beskæftigelsesvejledere, plejere, plejehjemsassistenter, portører, trafikfunktionærer og amtsvejmænd, oplyser Ritzau. 

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes