Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

23.08.12 15:06

Færre nye job i Udbetaling Danmark

Færre nye job i Udbetaling Danmark
Langt flere kommunale medarbejdere end først antaget flytter med over i de fem nye Udbetaling Danmark-centre.

I Udbetaling Danmarks center i Holstebro regnede man med, at op imod halvdelen af de 175 nye arbejdspladser skulle besættes af folk udefra, da mange kommunalt ansatte tøvede med at flytte fra deres respektive kommuner til det fælles center i Holstebro. 

Men rekrutteringsbehovet er blevet mindre og mindre, efterhånden som man er kommet tættere på. Og derfor har man i Holstebro kun ansat 25 nye i de to første ansættelsesrunder, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Samme tendens på landsplan
Og det er ikke kun i Vestjylland, at der bliver færre nye ansigter.

”På landsplan har vi fået 3500 ansøgninger til 250 stillinger, så der er en del, der er blevet skuffet,” siger Torben Christensen, der er HR-chef og underdirektør i Udbetaling Danmark, til Dagbladet Holstebro-Struer.

Se også

”En undersøgelse, som HK lavede, efter vi havde lanceret planerne, sagde, at kun seks procent var indstillet på at flytte med, men det er siden øget til, at 90 procent flytter med, så derfor er der ikke længere så mange nye job som ventet,” siger Torben Christensen.

Udbetaling Danmark skal i fremtiden stå for udbetaling af blandt andet folkepension, boligstøtte og barselsdagpenge. Udover Holstebro skal der ligge centre i Frederikshavn, Haderslev, Hillerød og Vordingborg.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes