Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

25.10.12 09:34

Familieansættelser får konsekvenser

Familieansættelser får konsekvenser
Frederiksberg Kommune opsiger driftsoverenskomsten med en selvejende daginstitution på grund af uacceptabelt mange familieansættelser.

Ansættelser af familiemedlemmer er årsag til, at Frederiksberg Kommune opsiger driftsoverenskomsten med den selvejende institution Lindevang Vuggestue og Lindevang Børnehave.

Se også

Det har kommunalbestyrelsen besluttet efter at institutionen i sidste måned blev sat under skærpet tilsyn.

”Frederiksberg har mange selvejende institutioner. Det har vi, fordi vi værdsætter selvejerformen og påskønner mangfoldighed i vores institutionstilbud. Men det kræver også, at vi politikere er klar til at trække en tydelig grænse, når der foregår ting, som vi ikke kan acceptere”, siger den konservative rådmand og formand for Børneudvalget Pernille Høxbro. Hun tilføjer:

”Borgerne skal have tillid til vores selvejende daginstitutioner. Derfor må politikerne gribe ind, når der er forhold, som for de fleste borgere virker helt hen i vejret og giver anledning til konflikter i en institution”, siger hun.

Se også

Med virkning fra august næste år
Det er tidligere kommet frem, at anledningen til konflikten i institutionen var, at tre søstre indtager posterne som leder, souschef og pædagog.

Opsigelsen har virkning fra 1. august 2013, hvor driften overgår til kommunen, der vil drive institutionerne videre som én samlet institution. Alle børn, forældre og medarbejdere kan blive på institutionerne, og det er fortsat muligt at skrive børn op.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes