Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

29.08.12 15:40

FOA i Aarhus undrer sig over skarp udmelding

FOA i Aarhus undrer sig over skarp udmelding
Gårsdagens skarpe udmelding om jobrotation fra Aarhus Kommune undrer FOA. Sundheds- og omsorgsdirektøren mener dog, at FOA snakker udenom.

I går udsendte Aarhus Kommune en pressemeddelelse, hvor sundheds- og omsorgsdirektør, Hosea Dutschke, kritiserede FOA i Aarhus, for ikke at have styr på sine ledige i forbindelse med et jobrotationsprojekt, hvor kommunen skal bruge 15 vikarer, mens 40 sosu-assistenter skal på efteruddannelse.

Se også

Formand for FOA i Aarhus, Kirsten Normann erfarede først problemet, da hun læste pressemeddelelsen fra Aarhus Kommune.

”Vi har sådan set leveret navne på ledige i en lind strøm til jobcentret, som har leveret informationerne videre til Aarhus Kommune. Så sent som i sidste uge var der drøftelser mellem vores a-kasse og jobcenteret, men om fredagen får vi besked om, at der er fuldt hus. Så gør vi jo ikke mere. Det næste, der sker, er, at vi får pressemeddelelsen tirsdag,” siger en forundret Kirsten Normann. 

Så sent som i går var hun i kontakt med flere medlemmer, der fortalte, at de ikke var blevet kontaktet, selvom de var interesseret og ledige.  

Se også

FOA lægger røgslør ud
Hosea Dutschke står fast på sin kritik. FOA har simpelthen ikke leveret varen.

”Det er noget sludder fra FOA. Vi har stadig kun fået ansat ni vikarer ud af de 79 ledige på de første to måneder. Lige siden har vi punket dem for at få flere. Det er sagens kerne. Det andet er at lægge røgslør ud. Jeg kan orientere om, at Aarhus Sygehus har nøjagtig den samme holdning som os. FOA har ikke leveret varen,” siger han. 

Han oplyser desuden, at et tilsvarende jobrotationsprojekt med sygeplejersker har været en stor succes og fået 40 ud på arbejdsmarkedet. 

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes