Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

20.06.12 08:33

Erfarne teams skal rådgive om letbane

Erfarne teams skal rådgive om letbane
Parsons Brinckerhoff og Cowi har vundet bygherrerådgivningen og den tekniske rådgivning på Odense Letbane. I alt 13 teams havde givet tilbud.

To teams med erfaring og viden om letbaner i en international kontekst skal rådgive Odense Kommune med de strategiske beslutninger samt økonomien i kommunens store letbaneprojekt.

Parsons Brinckerhoff Ltd. med underrådgivere har vundet bygherrerådgivningen. Det andet team COWI får til opgave at detaljere letbaneprojektet og udarbejde en vvm-redegørelse.

”Letbanen er rygraden i udviklingen af Odense og er afgørende i forhold til at udnytte det fulde vækstpotentiale af de mange investeringer, som vil præge Odense frem til 2020. Derfor er det afgørende, at vi har fundet to så solide og erfarne teams”, siger stadsingeniør Jørgen Clausen.

Arbejdet vil foregå i samarbejde med Transportministeriet, Region Syddanmark og Fynbus. Senere vil producenter og entreprenører få mulighed for at afgive tilbud på de konkrete leverancer.

Se også

Målsætningen er at Odense Letbane skal binde byen sammen samtidig med, at den vil sikre adgangen til det nye universitetshospital og betjene de 60.000 mennesker, der dagligt vil få deres gang i det nye campusområde.

I alt havde 13 teams givet tilbud på bygherrerådgivning og teknisk rådgivning, som har været udbudt parallelt. Udbuddene er gennemført som begrænsede udbud efter EU’s udbudsdirektiv om forsyningsvirksomhed.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes