Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

23.08.12 07:58

Egedal får nyt superrådhus

Egedal får nyt superrådhus
Byrådet giver grønt lys for byggeri af et nyt rådhus og sundhedscenter til 232 millioner kroner. Driftsbudgettet vil ikke blive berørt, forsikrer borgmesteren.

Et stort flertal i Egedal Kommunalbestyrelse besluttede i går at realisere byggeriet af et nyt rådhus og sundhedscenter til knap 232 millioner kroner.

Se også

Samtidig blev det vedtaget, at entreprenørtemaet med Züblin A/S og Henning Larsen Architects i spidsen skal opføre den nye bygning.

Ifølge en pressemeddelelse fra kommunen vandt Züblin teamet på at levere det økonomisk mest fordelagtige tilbud, der ligger ti millioner kroner under udbudsprisen på 242 millioner kroner.

Betalt tilbage om 25 år

Se også

Borgmester Willy Eliasen (V) siger, at projektet på alle måder lever op til kommunens vision om at skabe et nyt fælles hus for borgerne i Egedal.

”Robust arkitektur og bæredygtighed bliver rammen om en mere sammenhængende borgerservice med bedre sundhedstilbud, der på sigt vil koste mindre end i dag. Det hele vil være betalt tilbage på 25 år uden at påvirke driftsbudgettet undervejs”, siger borgmesteren.

For de knap 232 millioner kroner (ekskl. moms) får kommunen et rådhus på fem etager med plads til 460 arbejdspladser, mens sundhedscentret i et plan skal kunne rumme 150 medarbejdere. Dertil kommer 20 midlertidige boliger, der etableres oven på en del af sundhedscentret.

Se også

Byggeriet finansieres gennem låneoptagelse i Egedal Kommunes eget såkaldte SOLT-depot og betales tilbage over 25 år gennem blandt andet effektiviseringer.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes