Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

04.07.12 14:41

Dorthe Laustsen forbliver i koma til torsdag

Dorthe Laustsen forbliver i koma til torsdag
Sundheds- og omsorgsrådmand i Aarhus, Dorthe Laustsen (SF) er onsdag blevet opereret i brystkassen og forløbet er gået over forventning. Alligevel forbliver hun i koma til torsdag.

Oprindeligt lød meldingen, at sundheds- og omsorgsrådmand i Aarhus, Dorthe Laustsen (SF) onsdag skulle vækkes af den koma, hun har været i, siden hun og hendes mand mandag var involveret i en alvorlig bilulykke syd for Odder.

Familien oplyser nu via Aarhus Kommunes hjemmeside, at den 67-årige Dorthe Laustsen i dag er blevet opereret i brystkassen. Operationen er gået over forventning, og tilstanden er stabil.

Dorthe Laustsen vil derfor senere på dagen blive overflyttet fra Aarhus Universitetshospital i Skejby til hospitalet på Nørrebrogade med henblik på en rygoperation torsdag.

For at sikre, at hendes tilstand fortsat er stabil frem mod rygoperationen torsdag, har man besluttet at fastholde hende i komaen.

Mands tilstand stabil
Dorthe Laustsens mand, Anders Kold, der også blev ramt af ulykken, er efter et vellykket forløb på Horsens Sygehus blevet overført til Aarhus Sygehus, Nørrebrogade. Han havde flere knoglebrud, men hans tilstand har på intet tidspunkt været kritisk.

SF’s politiske ordfører i Aarhus, Thomas Medom overtager rådmandsposten i den periode, hvor Dorthe Laustsen er sygemeldt.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes