Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

28.09.12 15:42

Direktører forstår ikke beskyldninger mod borgmester

Direktører forstår ikke beskyldninger mod borgmester
De tre tilbageværende direktører i Vallensbæk Kommune kan slet ikke genkende det billede, som bliver malet af borgmesteren.

Chokerende, trist og absurd. Det er bare tre af de ord, der bliver brugt af de tre tilbageværende direktører i Vallensbæk Kommunes centraladministration til at beskrive kommunaldirektør Bjarke Steen Johansens anklager om magtmisbrug og nepotisme mod borgmester Henrik Rasmussen (C).

Se også

Marianne Hoff Andersen, som er direktør for Børn, Kultur og Borgerservice kan ikke genkende det billede af hendes arbejdsplads som kommunaldirektør Bjarke Steen Johansen maler. Hun er samtidigt dybt uforstående over for DJØF’s ageren i sagen: 

”Jeg er dybt forundret over kommunaldirektørens udlægning af vores arbejdsplads. Det billede kan jeg slet ikke genkende. Jeg er også dybt forundret over, at DJØF videresender udokumenterede påstande,” siger Marianne Hoff Andersen.

Afviser honorar til borgmesterens kone
En af de påstande, som bliver fremført af kommunaldirektør Bjarke Steen Johansen er, at Henrik Rasmussen ulovligt har udbetalt et honorar til sin kone for at maleri. Det afvises dog fuldstændig af økonomidirektør Annette Laustsen:

Se også

”Som ansvarlig for kommunens økonomi, kan jeg blankt afvise, at der er udbetalt honorar til borgmesterens kone. Jeg er dybt overrasket over denne her sag, og kan slet ikke genkende vores kommunaldirektør i brevet fra DJØF,” siger hun.

Hanne Halsing, som er direktør for Sundhed, forebyggelse og beskæftigelse afviser også beskyldningerne: 

”Jeg har aldrig hørt om det maleri, og jeg er overbevist om, at der ikke er noget i det. Nogen ville vide noget om det, hvis der var foregået nogle uregelmæssigheder. Så jeg er 100 procent sikker på, at det ikke passer,” siger hun. 

Se også

Hun forstår ikke, hvorfor kommunaldirektøren har følt sig nødsaget til at komme med beskyldningerne mod borgmesteren:

”Jeg har spurgt mig selv 1000 gange om, hvad der kan ligge bag de her udmeldinger. Det er helt absurd, fordi det ikke gavner nogen,” siger Hanne Halsing.  

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes