Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

12.10.12 13:29

Erfaren direktør til Tønder

Erfaren direktør til Tønder
Jytte Therkildsen bliver ny direktør for Social, Arbejdsmarked og Sundhed i Tønder Kommune. Hun har mere end 20 års kommunal ledererfaring.

Den 1. december tiltræder Jytte Therkildsen som ny direktør for Social, Arbejdsmarked og Sundhed i Tønder Kommune.

Se også

Jytte Therkildsen kommer fra en stilling som direktør for Velfærd, Sundhed og IT og Digitalisering i Frederikssund Kommune. Hun har tidligere varetaget lederopgaver i den kommunale sektor i mere end 20 år, blandt andet i Randers og Viborg kommuner.

“Jeg er glad for mit nuværende arbejde i Frederikssund Kommune, men jeg vil gerne prøve nye udfordringer, allerhelst i Jylland, hvor jeg har mine rødder. I Tønder Kommune har direktionen især fokus på det tværgående samarbejde og den overordnede strategiske udvikling. Det er et fokus, som jeg også er meget optaget af, så derfor er direktørjobbet i Tønder en ønskestilling,” siger Jytte Therkildsen.

En god teamspiller
Borgmester Laurids Rudebeck (V) glæder sig til at byde den nye direktør velkommen på rådhuset.

Se også

”Med Jytte Therkildsen får vi en meget kompetent direktør til at stå i spidsen for et vigtigt og kompleks forvaltningsområde. Samtidig er jeg sikker på, at Jytte Therkildsen vil være god teamspiller i direktionen med et godt blik for det samlende og tværgående perspektiv,” siger borgmesteren.

Jytte Therkildsen er oprindelig uddannet fysioterapeut i 1987 og har senere gennemført grunduddannelsen i jura ved Aarhus Universitet.

Desuden har hun taget Master of Public Health ved universitet i Aarhus og gennemført en to-årig lederuddannelse.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes