Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

28.06.12 08:38

Direktør fritaget for tjeneste i København

Direktør fritaget for tjeneste i København
Administrerende direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Lene Sillasen er blevet fritaget for tjeneste. Det sker efter en undersøgelse på baggrund af anklager om psykisk terror.

Sundheds – og omsorgsborgmester i Københavns Kommune Ninna Thomsen (SF) har fritaget direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Lene Sillasen for tjeneste.

Se også

Det sker efter, at der tidligere på måneden blev lavet en undersøgelse af arbejdsmiljøet i Centralforvaltningen på baggrund af henvendelser fra fire fagforbund, som reagerede på anklager fra ansatte om, at Lene Sillasen brugte psykisk terror.

”Undersøgelsen peger på en uhensigtsmæssig ledelsesadfærd. Den peger også på en udskiftning af den administrerende direktør som en forudsætning for at få genskabt et tillidsfuldt arbejdsmiljø i centralforvaltningen,” siger Ninna Thomsen.

Fritaget før tid
Derudover peger undersøgelsen ifølge Ninna Thomsen på, at problemerne har stået på i flere år, uden at hun er blevet orienteret herom.

Se også

Egentlig skulle undersøgelsens resultater først være klar til efteråret, men de foreløbige resultater er nok til at Lene Sillasen bliver fritaget.

Anne Skovbro, der har arbejdet i Økonomiforvaltningen, bliver konstitueret administrerende direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes