Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

31.08.12 11:40

Digitaliseringsmessen sætter fokus på fremtidens skole

Digitaliseringsmessen sætter fokus på fremtidens skole
KL åbner sammen med Borgerservice Danmark og Kit@ den 27/9 dørene til årets Digitaliseringsmesse i Odense. Det er fjerde gang, Digitaliseringsmessen bliver afholdt, og den bliver i år større og har flere udstillere end nogensinde før.

Messen er særligt relevant for dig, der har interesse for it eller i det daglige arbejder med it, fx i den kommunale borgerservice, på bibliotekerne, inden for it- eller skoleområdet.

I år er der på Digitaliseringsmessen særlig fokus på ”Fremtidens skole”. Der er opbygget et klasselokale med det nyeste inden for iPads, interaktive tavler og software, og du vil som deltager på messen have mulighed for at følge undervisningen af:

2. kl. fra Lyshøjskolen i Kolding
5. kl. fra Lyshøjskolen i Kolding
7./8. kl. fra Bredagerskolen i Vejle
9./10. kl. fra Rantzausminde Efterskole

Klæder deltagerne godt på
Derudover byder dagen på en række indlæg, som klæder deltagerne godt på til at varetage digitaliseringen i dagligdagen.

Se også

På Digitaliseringsmessens hovedscene kan du blandt andet høre økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager, Digitaliseringsstyrelsens direktør Lars Frelle-Petersen og formanden for KL’s Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalg, borgmester Jacob Bundsgaard, byde ind med forskellige vinkler på, hvordan digitalisering kan medvirke til at modernisere den offentlige sektor.

Spændende program
Derudover er der et spændende program på seks forskellige scener, som er tilrettelagt i samarbejde med fem alliancepartnere – UNI-C, KMD, Digitaliseringsstyrelsen, KOMBIT og ATEA. På de seks scener bliver der sat fokus på digitalisering inden for forskellige sektorområder.

Du kan se programmerne på de forskellige scener ved at klikke her.

Ligesom tidligere år er der på Digitaliseringsmessen mulighed for at møde leverandørerne af it-løsninger til det offentlige. På standene er der mulighed for at møde leverandørerne, og du kan se, hvordan løsningerne fungerer i praksis.
 
Du kan læse mere om dagen samt tilmelde dig her.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes