Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

19.10.12 09:34

Vejle: Byrådspolitiker forlader SF

Vejle: Byrådspolitiker  forlader SF
Den tidligere gruppeformand Peter Borup Sørensen er så utilfreds med formandsvalget i SF, at han vil skifte til Socialdemokraterne.

SF’s tidligere borgmesterkandidat og nuværende formand for Seniorudvalget i Vejle Peter Borup Sørensen forlader partiet efter mere end 25 år.

Se også

Han er utilfreds med partiets nye partilinje efter valget af Annette Vilhelmsen som ny formand.

”Jeg kan ikke se mig selv i et SF, der rykker længere til venstre. Jeg fik ny gejst og inspiration, da Villy Søvndal blev formand og var helt enig i den linje, han lagde. Men det er slut nu”, siger Peter Borup Sørensen til Vejle Amts Folkeblad.

SF’eren, der indtil 1. januar var formand for byrådsgruppen, understreger, at hans beslutning ikke skyldes lokalpolitisk uenighed. Han føler, at der har været et godt samarbejde i byrådsgruppen.

Se også

En stærk politiker

Han vil ny søge om at blive optaget i den socialdemokratiske byrådsgruppe. Ifølge avisen er hans chancer gode.

”Med Peter Borup Sørensen vil vi få tilført en stærk politiker”, siger den socialdemokratiske gruppeformand Søren Peschardt.

Se også

Peter Borup Sørensen har i mange år været aktiv i politik. Før kommunesammenlægningen sad han i Jelling Byråd i godt tre år. Han er uddannet civilingeniør i byplanlægning, men har de senere år fungeret som leder, først i ældreplejen i Vejle Kommune og nu som regionschef i Kræftens Bekæmpelse.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes