Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

18.10.12 11:06

Bundsgaard melder sig klar til kamp

Bundsgaard melder sig klar til kamp

Foto: Martin Dam Kristensen Foto: Martin Dam Kristensen

De aarhusianske socialdemokrater vælger 12. november deres spidskandidat til kommunalvalget. Borgmester Jacob Bundsgaard har ikke overraskende meddelt, at han er klar til endnu en periode i borgmesterstolen.

Socialdemokraterne i Aarhus vælger på et repræsentantskabsmøde den 12. november deres spidskandidat til kommunalvalget 2013. Borgmester, Jacob Bundsgaard har meddelt, at han er klar til endnu en periode i spidsen for byen.

Se også

Jacob Bundsgaard overtog posten efter Nicolai Wammen midt i denne valgperiode, da Nicolai Wammen valgte at fokusere kræfterne på folketingsvalget og en kommende ministerpost.

Den helt rigtige
Det glæder partiets formand i Aarhus, at Jacob Bundsgaard har valgt at stille sig til rådighed.

”Jacob har på meget kort tid vist, at han var den helt rigtige til at udfylde borgmesterrollen efter Nicolai Wammens afgang. Han er dybt respekteret i alle kredse i byen, og han har formået at samle byrådet om mange vigtige beslutninger. Jeg er derfor rigtig glad for, at Jacob har stillet sig til rådighed som Socialdemokraternes borgmesterkandidat ved kommunalvalget i 2013,” siger Morten Pless, formand for Socialdemokraterne i Aarhus Kommune.

Se også

Socialdemokraternes borgmesterkandidat skal vælges på et repræsentantskabsmøde med mindst to tredjedele af stemmerne, hvis der er flere kandidater. Hvis ingen kandidat får mere end to tredjedele af stemmerne på repræsentantskabsmødet, skal valget af borgmesterkandidat afgøres ved en urafstemning blandt partiets medlemmer.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes