Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

24.09.12 09:48

Budgetforlig på stribe

Budgetforlig på stribe
Byrådene i Herning, Svendborg, Brøndby og Solrød har i weekenden indgået aftaler om næste års budgetter

Weekenden har været præget at stor travlhed i byrådene og har budt på en række forlig om næste års budgetter.

Se også

Herning:
Et samlet byråd står bag det budgetforlig, som blev indgået søndag aften. Forliget indebærer blandt andet, at biblioteket flyttes fra byens udkant til centrum, hvor der skal indrettes et topmoderne bibliotek til en pris af 80 millioner kroner. Budgetforliget har et samlet anlægsbudget for årene 2013-2016 på cirka 700 millioner kroner.

Læs mere

Solrød:
Et enigt byråd minus 1 løsgænger har søndag indgået aftale om budgettet, der blandt andet indebærer afskaffelse af de to ugers sommerferielukning i dagtilbud, SFO og klubber, undervisning i folkeskolen efter det vejledende timetal fra næste skoleår og mere lys på vejene. Aftalen lægger op til, at der fra skoleåret 2013/2014 indføres engelsk på 1. og 2. årgang. Desuden skal 4. til 6. årgang have flere timer i dansk og 7. til 9. årgang skal have flere timer i matematik.

Se også

Læs mere

Brøndby
Socialdemokratiet, Venstre, SF og Konservative har indgået en aftale om budgettet, der blandt andet indebærer en styrkelse af beskæftigelsesindsatsen for unge og for borgere tæt på dagpengegrænsen.  Af anlægsopgaver skal der blandt andet iværksættes en trafiksanering på Brøndbyøster Torv og forsøg med indsamling af bioaffald.

Læs mere

Se også

Svendborg
For 2013 er det som følge af den førte økonomiske politik lykkedes at undgå nye besparelser og endda afsætte en prioriteringspulje på fem millioner kroner, men fra 2014 er driftsbesparelser i størrelsesordenen 38 millioner kroner fra 2015 uundgåelige. Besparelserne findes via et effektiviseringskrav på årlig 0,35 procent, hvortil kommer en videreførelse af besparelser i administrationen med yderligere fire millioner kroner.

Læs mere

 

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes