Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

25.09.12 13:32

Budgetforlig giver serviceforbedringer

Budgetforlig giver serviceforbedringer

Foto: Colourbox.com

Det netop indgåede budgetforlig i Dragør går på tværs af kommunalbestyrelsens partier og sikrer serviceforbedringer og en øget kassebeholdning.

Socialdemokraterne, SF, Venstre og Dansk Folkeparti i Dragør Kommune har indgået budgetforlig for 2013.

Se også

Budgetforliget indeholder blandt andet forbedringer og investeringer på børneområdet, flere midler til digitalisering og flere midler i anlægsbudgettet.

”Som borgmester er jeg glad for, at det over de seneste år er lykkedes denne kommunalbestyrelse at få rettet så meget op på kommunens økonomi, at vi nu kan fremlægge et realistisk budget, som indebærer serviceforbedringer for kommunens borgere og en styrkelse af kassebeholdningen. Uden dette arbejde havde det ikke været muligt. Det er godt gået, og det kan vi alle i kommunalbestyrelsen være stolte over,” siger borgmester Allan Holst (A).

Han henviser til, at kommunens kassebeholdning styrkes med en million kroner om året i 2013 og i alt styrkes med fire millioner kroner over de kommende fire år.

Se også

V: Vigtigt at holde skatten i ro
Udskrivningsprocent, grundskyld og dækningsafgift forbliver uændret i kommunen.

”For os i Venstre har det været vigtigt, at budgettet afspejler en ambition om en fortsat effektivisering og udvikling af kommunens ydelser til borgerne, således at skatten kan holdes i ro. Vi har også lagt vægt på, at der afsættes midler til en styrkelse af kommunens indsats over for erhvervslivet, samt fastholdelse af en god udvikling på skoleområdet,” siger Morten Juel Hansen (V).

Budgettet vedtages endeligt ved anden behandlingen den 11. oktober.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes