Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

24.09.12 08:06

Budgetaftale styrker børneindsats

Budgetaftale styrker børneindsats
Norddjurs Kommune vil bygge nye børnehaver og forbedre normeringer i dagtilbuddene lyder det fra en tilfreds borgmester.

17 af kommunalbestyrelsens 27 medlemmer står bag det budgetforlig, som netop er indgået i Norddjurs Kommune.

Se også

Aftalen betyder en styrkelse af indsatsen på børne- og ungdomsområdet. Der sker således en markant forbedring af normeringerne i dagtilbuddene, idet der tilføres området omkring fem millioner kroner. Desuden skal der bygges nye børnehaver i Grenaa, Auning og Allingåbro.

Samtidig styrkes kommunens familieafdeling, således at underretninger om børn, der er truede og den forebyggende indsats styrkes direkte gennem flere medarbejdere. I dagtilbud og folkeskolerne er der afsat 12 millioner kroner til kompetenceudvikling og it-investeringer de kommende år.

”Budgetaftalen for 2013 viser, at vi har styr på økonomien i Norddjurs Kommune, og at det økonomiske råderum vi har, anvendes til at styrke den lokale beskæftigelse, øge anlægsaktiviteten, samtidig med, at vi på enkeltområder forbedrer kommunens service over for borgerne”, siger borgmester Jan Petersen (S).

Se også

Som noget nyt skal Norddjurs Kommunes anvendelse af udlicitering inden for vej- og parkområdet undersøges. Der er i budgetforliget aftalt nye initiativer over for arbejdsløsheden, blandt andet en øget indsats over for de arbejdsløse, der risikerer at miste deres forsørgelsesgrundlag.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes