Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

18.09.12 10:44

Budget med vilje til vækst

Budget med vilje til vækst
Assens Kommune vil styrke indsatsen som bosætningskommune og afsætter 80 millioner kroner til øget vedligeholdelse af kommunens bygninger.

Regnskabsresultaterne for de seneste to år samt halvårsregnskabet for 2012 viser, at det er lykkedes at skabe en sund økonomi i Assens Kommune.

Se også

Det er udgangspunkter for det budgetforlig, som alle Assens Byråds partier har indgået for perioden 2013 til 2016. Samtidig har partierne vedtaget en Vision 2018 med fokus på vilje til vækst.

Blandt pejlemærkerne er, at Assens Kommune skal skabe vækst og udvikling, være en bosætningskommune og at alle får en uddannelse.

Med henblik på at styrke væksten afsættes der ekstraordinært 80 millioner kroner til blandt andet øget vedligeholdelse af kommunens bygningsmasse, samling af kommunens entreprenørgårde, udbygning af cykelstier og etablering af en rundkørsel i forbindelse med udvidelse af motorvejsnettet.

Se også

Desuden er partierne enige om, at der skal gennemføres en analyse af transportmuligheder og behov i kommunen, f.eks. ti forhold til cykelstier, veje, busruter m.v. Analysen skal danne grundlag for den videre planlægning af den trafikale infrastruktur og prioritering.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes