Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

24.09.12 08:40

Borgmesterkandidat genopstiller ikke

Borgmesterkandidat genopstiller ikke
Venstre i Fredensborg skal have ny borgmesterkandidat. Gruppeformand Carsten Wulff genopstiller ikke til posten.

”Det har været en svær beslutning. Man går jo ind i politik for at få indflydelse. Jeg har gerne ville stå i spidsen for Venstre – og helst som borgmester. Det var et fjernt mål, da jeg meldte mig ind i partiet tilbage i 1981, men det kom jo tættere på med tiden. Det har været nogle gode og interessante år som gruppeformand og 2. viceborgmester. Det har især været tilfredsstillende, at vi i den periode har undgået skattestigning, samtidig med at vi har udviklet kommune.”

Se også

Sådan siger Venstres gruppeformand i Fredensborg, Carsten Wulff, om sin beslutning om ikke at genopstille som borgmesterkandidat ved kommunalvalget i 2013. Beslutningen blev taget allerede i sommers og meddelt byrådet søndag.

Ikke helt færdig med politik
I stedet vil Carsten Wullf prioritere sine kræfter på arbejdet som salgs- og marketingsdirektør i det islandske it-firma LS Retail.

”De spændende udfordringer, jeg står over for på mit arbejde, er ikke for-enelige med at skulle være Venstres frontfigur i den kommende valgkamp. Vi så ved valgkampen i 2009, at især Socialdemokraterne brugte meget tid på at diskutere mit arbejde. Venstres valgkamp skal handle om politik og de udfordringer, kommunen står overfor – specielt udfordringerne med de høje og stigende ejendomsskatter,” siger Carsten Wulff.

Se også

Den politiske karriere bliver dog ikke lagt helt på hylden – Carsten Wulff genopstiller nemlig til byrådet.

”Jeg håber på at blive genvalgt – byrådet har brug for en stærk stemme fra Fredensborg i en tid, hvor udviklingen går udenom Fredensborg og Asminderød.”

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes