Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

31.10.12 09:54

Borgerlig aftale sikrer entydig opbakning til Ulla Tørnæs

Borgerlig aftale sikrer entydig opbakning til Ulla Tørnæs
De borgerlige partier i Holstebro har skrevet under på en samarbejdsaftale. Det er godt nyt for Venstres kandidat, tidligere minister Ulla Tørnæs.

Venstre, Det Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne har underskrevet en samarbejdsaftale, som sikrer Venstres kandidat Ulla Tørnæs entydig opbakning frem mod næste års kommunalvalg. Det skriver Dagbladet Holstebro.

Se også

Sidste valgnat sprang Det Konservative Folkeparti ellers fra en underskrevet aftale med Venstre, men det sker ikke igen, garanterer lokalformand John Sørensen:

”Vi laver ikke samme fejl to gange. Resultatet kender vi nu. Det var en socialdemokratisk borgmester. Det var aldrig det, vi ønskede os," siger han til Dagbladet Holstebro.  

Han erkender, at partiet efterfølgende selv blev snydt i de så berømte konstitueringsaftaler. Så denne gang vælger partiet en anden taktik, som John Sørensen mener er det bedste for hans parti og den borgerlige gruppe generelt.

Se også

Ulla Tørnæs: Jeg tror på aftalen
Tidligere undervisnings- og udviklingsminister Ulla Tørnæs, som er spidskandidat for Venstre, glæder sig naturligvis over samarbejdsaftalen, som giver hende rigtig gode kort på hånden frem mod valget, og hun tror på, at aftalen bliver overholdt:

”Jeg er helt overbevist om, at vi nok skal holde sammen”, udtaler hun til Dagbladet Holstebro.  

Liberal Alliance er ikke med i aftalen, men de peger efter alt dømme også på Ulla Tørnæs.

Se også

Aftalen giver de borgerlige partier en plads i økonomiudvalget, enten en udvalgsformandspost eller en viceborgmesterpost og en plads i børne- og ungeudvalget. 

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes