Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

10.10.12 16:29

Bill Clinton kommer til Sønderborg

Bill Clinton kommer til Sønderborg
Den tidligere amerikanske præsident, Bill Clinton, kommer til Sønderborg for at være hovedtaler ved CSR Awards, som finder sted i midten af november.

Når CSR Awards finder sted den 13. og 14. november i Sønderborg, bliver det med den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton som årets hovedtaler.

Se også

Prisen er erhvervslivets hæderspris for socialt ansvar.

Plejecenter nomineret til pris
Tæt på Sønderborg finder man en af de nominerede i kategorien CSR Peope Prize 2012. Gråsten Plejecenter er nomineret for sit stærke arbejde med at hjælpe personer, der står uden for arbejdsmarkedet.

Dommerkomiteen bag prisen roser Gråsten Plejecenter for sit stærke samarbejde med det lokale jobcenter i arbejdet med at stille praktikpladser til rådighed. Samtidig bliver der arbejdet målrettet mod, at praktikanterne efterfølgende bliver ansat:

Se også

”Vi ser det hele menneske, og vi mener, at alle er gode til noget, hvis de får lov til at vise det. At se en praktikant vokse som menneske er noget, der giver arbejdsglæde og stolthed på arbejdspladsen,” siger plejehjemsassistent Dorthe Louise Dyveke Kristensen.

Uddeles i to kategorier
CSR People Prize uddeles i to kategorier. Til virksomheder med færre end 100 ansatte og til virksomheder med flere end 100 ansatte.

Gråsten Plejecenter er nomineret i førstnævnte kategori sammen med entreprenørvirksomheden Christiansen & Essenbæk A/S og Dansk Graverings Center.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes