Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

10.09.12 13:10

Bedre service trods stram økonomi

Bedre service trods stram økonomi
Bredt forlig på Frederiksberg om budgettet for 2013 sikrer flere serviceforbedringer og holder skatten i ro.

Der er indgået budgetforlig i Frederiksberg Kommune. Et stort flertal på 24 ud af 25 medlemmer i kommunalbestyrelsen er nået til enighed om et budget, hvor der er blevet plads til flere serviceforbedringer - trods stramme økonomiske rammer og ændringerne i udligningssystemet, der koster kommunen 40 mio. kroner.

Enhedslisten er som eneste parti ikke med i forliget, der medfører en uændret udskrivningsprocent, grundskyld og dækningsafgift.

Flot politisk arbejde
”Det budget, vi kan præsentere for vores borgere, er et flot stykke politisk arbejde, som jeg mener, hele den brede kreds af partier fortjener ros for. Vi præsenterer et solidt og ansvarligt budget med styr på pengene på trods af de hårde tider, samtidig med at vi skaber serviceforbedringer for borgerne”, siger borgmester Jørgen Glenthøj (K).

Budgetaftalen betyder blandt andet, at der etableres flere cykelstier og laves flere aktiviteter for ensomme ældre. Antallet af lukkedage i daginstitutioner, klubber og SFO’er bliver reduceret, og i folkeskolen sikres alle elever fra 4. klasse og opefter en ekstra undervisningstime hver uge.

Se også

Et historisk løft
”Folkeskolen har fået et historisk løft. Frederiksberg har en god folkeskole, og med de nye timer får vi en endnu bedre. Samlet set svarer det til, at Frederiksbergs børn får 280 timer mere over et helt skoleforløb. Det er et fagligt løft, der vil kunne mærkes”, siger 2. viceborgmester Katrine Lester (S).

Budgetaftalen bliver formelt vedtaget på et kommunalbestyrelsesmøde den 8. oktober.

Yderligere materiale

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes