Indhold

Temadage

Afprøvning af specifikation for MOX: Vær med til at realisere gevinster med OIO-standarderne for Sag og Dokument

KL og Kommunernes It-Arkitekturråd inviterer alle kommunale it-leverandører til at deltage i afprøvningen af ”MOX – et forretningsmønster for fagsystemers udveksling af hændelser”.

KL og Kommunernes It-Arkitekturråd inviterer alle kommunale it-leverandører til at deltage i afprøvningen af ”MOX – et forretningsmønster for fagsystemers udveksling af hændelser”.  En specifikation udarbejdet af en gruppe under Kommunernes It-Arkitekturråd i løbet af foråret 2012.

I den anledning afholder vi et informationsmøde i KL-huset:

Mandag den 24. september 2012 13.00 – 15.00

På mødet vil vi fortælle, hvordan kommuner og leverandører i fællesskab kan være med til at realisere gevinster ved brug af OIO-standarderne for Sag og Dokument. I første omgang igennem en række konkrete afprøvninger. Vores formål er:

  • At afprøve at integration på Sag og Dokument-området kan udføres som beskrevet i specifikationen.

  • At afprøve om den form for integration rummer store potentielle gevin-ster for såvel kommuner som leverandører.

Afprøvningerne af konceptet bliver i form af en række afgrænsede forsøg, hvor en kommune og to leverandører eller flere i fællesskab udfører en udveksling ved hjælp af beskeder. 

Hvis I ikke ønsker at deltage, håber vi alligevel at kunne lave forsøget imod jeres eksisterende snitflader. Tidsmæssigt vil afprøvningerne forløbe i perioden fra umiddelbart efter mødet og frem til og med uge 51. 

 

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte Erik Helweg, ehl@kl.dk eller Nikolaj Malkov, nss@kl.dk 

Målgruppe

Kommunale it-leverandører.

Hvornår

24.09.12

Sted

KL-Huset.

Pris

0

Tilmeldingsfrist

21.09.12

Find arrangement efter dato

Bilag