Indhold

Konferencer og messer

DUBU-informationsmøde den 29. august

KL og KOMBIT indbyder til informationsmøde om DUBU for nye kommuner, der endnu ikke er tilsluttet it-løsningen DUBU. Datoen er d. 29. august Tilmeld dig informationsmødet ved at udfylde tilmeldingsformularen. Tryk på 'tilmeld'.

Gennem den seneste tid har KOMBIT modtaget flere henvendelser fra kommuner, der ikke har været tilsluttet DUBU-løsningen (Digitalisering –udsatte børn og unge) fra start, men som er interesseret i at tilslutte sig DUBU på et senere tidspunkt. KOMBIT og KL afholder informationsmøde for kommuner, der ønsker at høre om ICS og DUBU og muligheden for at komme med på DUBU i en senere tilslutningsrunde.

På mødet kommer vi omkring mulighed for tilslutning, økonomi og implementering af ICS og DUBU. Der bliver mulighed for at høre om en række værdifulde erfaringer tre kommuner har gjort sig efter ibrugtagningen medio december 2011, som kommende DUBU-kommuner kan drage nytte af.

Hvis din kommune ønsker at høre mere om mulighederne for at komme med på løsningen, vil vi opfordre dig/jer til at deltage på informationsmødet d. 29. august.

 

Målgruppe

Informationsmødet er målrettet direktører med ansvar for børn og unge med særlige behov (det sociale område), børn- og familiechefer samt andre besultningstagere på området.  

Hvornår

29.08.12

Sted

Skanderborg, Rådhuset, Adelgade 44, 8660 Skanderborg

Pris

Arrangemenet er gratis.

Tilmeldingsfrist

01.08.12

Yderligere information

Hvis du vil vide mere:

Fagligt indhold
Chefkonsulent Hanne Gøttrup, KL,  hgh@kl.dk, tlf. 3370 3249

Konsulent Janni Bormann, KOMBIT, jbp@kombit.dk, tlf.  3334 9431

Praktisk indhold
Studentermedhjælper Andy Schultz Kristensen, KL, akn@kl.dk, tlf. 3370 3267