Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

15.08.12 07:26

Anny Winther stopper ved næste valg

Anny Winther stopper ved næste valg

Foto: KL

Rebilds borgmester har meddelt Venstres bestyrelse, at hun ikke genopstiller ved næste valg, men hun agter at fortsætte valgperioden ud.

Rebilds borgmester og formand for KL’s social- og sundhedsudvalg Anny Winther (V) ønsker ikke at genopstille som borgmester ved næste valg.

Se også

I aftes meddelte hun Venstres bestyrelse, at hun ikke stiller op som borgmesterkandidat til det kommende kommunalvalg, samt at hun ønsker at fortsætte som borgmester denne periode ud.

”Det har været en spændende periode, foreløbig 22½ år, at være med til at skabe udvikling i både Støvring og Rebild Kommuner”, siger den nu afgående borgmester.

Anny Winthers politiske karriere begyndte i 1990, da hun blev medlem af Støvring Kommunalbestyrelse. Fra 1998 til 2007 var hun borgmester i Støvring Kommune.

Se også

Ved kommunesammenlægningen blev hun den første borgmester i den nye Rebild Kommune.  Ved kommunalvalget i 2009 lykkedes det hende at fastholde posten takket være en konstituering med Socialdemokraterne og Konservative.

Opstillingsmøde i november

Formanden for Venstre i Rebild Kommune, Niels Juel Nielsen, beklager Anny Winthers beslutning om at stoppe ved næste valg.

"Vi har været glade for hende som borgmester. Hun har været en dygtig politiker, der har været god til at  iscenesætte væsentlige emner både i det lokalpolitiske og landspolitiske", siger han.

Venstre holder opstillingsmøde i november, hvor en ny kandidat skal findes.

"Det bliver en udfordring. Men vi har lidt tid til at forberede os. Jeg forventer, at der bliver stor interesse for valg af ny spidskandidat", siger han.

Se også

Venstre har i dag 9 ud af 25 medlemmer i byrådet.

Opdateret 15. august kl. 7.55

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes