Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

29.06.12 10:10

Allerød får ny direktør

Allerød får ny direktør
Agnete Thomsen bliver ny direktør med særligt ansvar for plan-, teknik- og miljøområdet i Allerød Kommune.

Et enstemmigt ansættelsesudvalg har besluttet, at Agnete Thomsen bliver ny direktør med særligt ansvar for plan-, teknik- og miljøområdet i Allerød Kommune.

Se også

Agnete Thomsen kommer fra en stilling som vicedirektør i Naturstyrelsen og er oprindeligt uddannet forstkandidat, hvilket er en uddannelse i skovbrugsvidenskab. Hun har siden 2001 fungeret som leder i staten.

”Allerød Kommune er en attraktiv kommune, som står med mange store udfordringer de kommende år. Og med kommunens solide økonomi, flotte naturområder og ressourcestærke borgere, kan udgangspunktet ikke være meget bedre”, siger Agnete Thomsen.

Hun fortæller videre, at det er vigtigt at holde fokus på borgerne og modernisere og effektivisere opgaveløsningen, hvilket hun vil gøre i Allerød.

Se også

Ny direktør får nok at se til
Borgmester i Allerød, Erik Lund (K) er meget tilfreds med ansættelsen.

”Agnete får nok at se til. Med hendes ansættelse får Allerød Kommune et tiltrængt løft på tre områder, der har stor bevågenhed de kommende år. Det gælder på det tekniske område, hvor vi har et historisk stort anlægsbudget og et stort antal byggeprojekter på vej. Det gælder på planlægningsområdet, hvor vi skal beslutte en samlet plan for udviklingen af Lillerød Bymidte og Ny Blovstrød. Og det gælder på miljø- og klimaområdet, hvor Allerød som Green Cities kommune følger et ambitiøst program,” siger Erik Lund.

Den øvrige direktion i Allerød Kommune består af Tommy Poulsen, kommunaldirektør og Anne Steffensen, vicekommunaldirektør.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes