Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

18.07.12 10:45

Aarhus-rådmand på vej ud af bedøvelsen

Aarhus-rådmand på vej ud af bedøvelsen
Dorthe Laustsen er lige så stille ved at blive taget ud af den bedøvelse, hun har ligget i i over to uger efter en voldsom trafikulykke syd for Odder.

Det går stille, men planmæssigt fremad for SF’er og aarhusiansk sundheds- og omsorgsrådmand Dorthe Laustsen, der siden 2. juli har befundet sig i en respirator efter en voldsom trafikulykke.

Se også

Aarhus Universitetshospital oplyser, at Dorthe Laustsen lige så stille er ved at blive taget ud af bedøvelsen. Hvis alt fortsat går planmæssigt, vil hun være ude af bedøvelsen og respiratoren i løbet af et par dage.

Ulykken skete for over to uger siden på Horsensvej syd for Odder. Med en trailer spændt på bilen, kørte Dorthe Laustsen med sin mand som passager pludselig over i den modsatte kørebane, hvor bilen stødte sammen med en modkørende skraldebil. Sammenstødet var så voldsomt, at rådmanden måtte skæres fri af bilen.

Dorthe Laustsen er bl.a. blevet opereret i brystkassen og har ligget i respirator siden ulykken. Hendes mand Anders Kold fik som følge af ulykken flere knoglebrud, men hans tilstand har på intet tidspunkt været kritisk.

Se også

SF'eren har siddet i Aarhus Byråd fra 1978-1986, igen fra 1994 til 2005 og fra april 2006 og indtil nu.

Thomas Medom (SF) har overtaget rådmandsposten i den periode, hvor Dorthe Laustsen er sygemeldt.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes