Indhold

11.09.17 14:00

Brug data til at skabe velfærd

Brug data til at skabe velfærd
Nu kan du tilmelde dig konferencen ”Når data skaber velfærd” d. 30. nov. 2017, hvor vi vil fokusere på, hvordan vi kan udnytte data til bedre styring og ledelse i kommunerne. Du kan fx blive klogere på, hvordan I kan sætte turbo på arbejdet med data, og hvordan data kan bruges på fagområderne.

Anvendelse af data er en helt central vej til mere velfærd for pengene. Hvis vi kan blive bedre til at bruge data i den offentlige sektor, kan det gavne både kvalitet, økonomi og effekt. Næste skridt er derfor at gå fra at tale om mulighederne i data til at udnytte disse i styring og ledelse i den enkelte kommune.

På KL’s konference ”Når data skaber velfærd” i Odeum Odense begynder vi den rejse. Det er vores mål, at du forlader konferencen med konkrete ideer til, hvordan I kan forbedre anvendelsen af data i netop jeres kommune. tilmeld dig her.

Det bliver en dag, hvor vi primært fokuserer på den data, der allerede er tilgængelige for kommuner. De ideer, som du eller dine kolleger får på dagen, vil derfor ikke nødvendigvis kræve investering i nye systemer eller programmer, men kan dog kræve, at I som kommune investerer mere i ledelsesfokus og medarbejdertid i forhold til at udnytte de data, der er tilgængelige.

Du får bl.a. mulighed for at høre økonomidirektør i Viborg Kommune Klaus Christiansen fortælle om topledelsens rolle i forhold til at få gang i brugen af data, direktør i Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard fortælle om fremtidens datadrevne kommuner, co-funder i Droids Agency Tim Daniel Hansen fortælle om Big Data og velfærdsdirektør i Furesø Kommune Niels Milo Poulsen fortælle om, hvordan data kan bruges til at give en mere helhedsorienteret indsats over for udsatte borgere.

Læs mere, se programmet og tilmeld dig på tilmeld.kl.dk/data.

Se også