Indhold

Kodeks for god ledelse

Nyheder

 • 07.02.17
  Seminar/temadag

  Bliv bedre til at holde ansættelsessamtaler

  KLK inviterer til temadag den 22. maj, hvor vi gennem teori og praktiske eksempler vil sætte fokus på, hvordan du som leder eller HR-konsulent kan opbygge ansættelsessamtaler, så I får identificeret de rette kandidater til stillingen.

 • 28.11.16

  Velkommen til den nye regering

  KL-formand Martin Damm byder velkommen til den nye regering og de nye ministre og glæder sig til samarbejdet. KL ser frem til dialog om ikke mindst erhvervsfremme, folkeskole, ungdomsuddannelser og fornyelse af den offentlige sektor.

 • 08.11.16

  12 arbejdspladser er nomineret til dette års ArbejdsmiljøPris

  Arbejdsmiljøprisen hædrer de gode eksempler på, hvordan ledelse og medarbejdere på meget forskellige arbejdspladser kan lykkes med at skabe et bedre arbejdsmiljø til gavn for både medarbejdere og virksomhedernes økonomi og konkurrenceevne. Blandt de nominerede er to kommunale arbejdspladser.

 • 02.11.16

  KL’s input til Ekspertudvalget om bedre veje til ungdomsuddannelse

  KL har udarbejdet input til ekspertudvalget, hvis anbefalinger omhandler forberedende uddannelsestilbud til unge, der ikke er i job eller uddannelse.

 • 25.10.16
  Konference/messe

  Ledelse af ny viden – ny praksis i folkeskole og dagtilbud

  KL inviterer forvaltninger, dagtilbuds- og skoleledere til at deltage i et kommunesamarbejde om ledelse i en forsknings- og datainformeret kultur. Samarbejdet vil udvikle modeller for, hvordan ny og relevant viden ledes og får virkning i medarbejdernes daglige praksis.

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce