Indhold

Kodeks for god ledelse

Nyheder

 • 11.09.17
  Konferencer og messer

  Brug data til at skabe velfærd

  Nu kan du tilmelde dig konferencen ”Når data skaber velfærd” d. 30. nov. 2017, hvor vi vil fokusere på, hvordan vi kan udnytte data til bedre styring og ledelse i kommunerne. Du kan fx blive klogere på, hvordan I kan sætte turbo på arbejdet med data, og hvordan data kan bruges på fagområderne.

 • 25.08.17

  Reform af forberedende tilbud skal sikre sammenhæng – ikke nye benspænd

  Husk nu dem, det hele handler om: De 50.000 unge, som står uden uddannelse og job og her og nu har brug for en tryg hånd på vejen dertil. Sådan lyder opfordringen fra KL’s formand til forhandlingerne om de forberedende uddannelsestilbud.

 • 24.08.17

  Kompetenceudvikling – en vej til bedre opgaveløsning

  Når hverdagen ruller derudad, oplever mange ledere, at det er svært at finde tiden og overskuddet til at arbejde systematisk med udvikling af medarbejdernes kompetencer. Men det kan være dyrt at lade være - og det behøver ikke at være svært. En ny enkel metode fra Væksthus for Ledelse skal guide lederne til at udvikle medarbejdernes kompetencer, så de matcher de opgaver, der skal løses i fremtiden.

 • 03.07.17
  Debatindlæg

  Kronik: Uddannelse er svaret

  Vi har brug for en sammenhængende indsats, der starter ved 0 år og fortsætter i livslang læring. Det er en indsats, som sikrer, at vi får alle med - også dem, der har brug for ekstra hjælp.

 • 24.06.17
  Pressemeddelelse

  Vi skal sikre de unge et endnu bedre uddannelsesvalg

  Manglen på faglært arbejdskraft er voksende, men andelen af unge, der vælger og gennemfører en erhvervsuddannelse, falder. Nyt udspil fra KL kommer med en række anbefalinger til at kvalificere uddannelsesvalget.

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce