Indhold

Kodeks for god ledelse

Nyheder

 • 08.12.16
  Seminar/temadag

  First for tilmelding til inspirationsdag om kommunalvalget

  På mandag er det sidste chance for at tilmelde sig KL’s inspirationsdage om kommunalvalget. Kom og hør, hvad jeres kommune kan gøre for at løfte valgdeltagelsen.

 • 28.11.16

  Velkommen til den nye regering

  KL-formand Martin Damm byder velkommen til den nye regering og de nye ministre og glæder sig til samarbejdet. KL ser frem til dialog om ikke mindst erhvervsfremme, folkeskole, ungdomsuddannelser og fornyelse af den offentlige sektor.

 • 14.11.16
  Konference/messe

  Styrk valgdeltagelsen til kommunalvalget

  KL inviterer de kommunale chefer og medarbejdere, der har ansvaret for tilrettelæggelsen eller kommunikationen omkring kommunalvalget til at deltage i inspirationsdage om valget.

 • 08.11.16

  12 arbejdspladser er nomineret til dette års ArbejdsmiljøPris

  Arbejdsmiljøprisen hædrer de gode eksempler på, hvordan ledelse og medarbejdere på meget forskellige arbejdspladser kan lykkes med at skabe et bedre arbejdsmiljø til gavn for både medarbejdere og virksomhedernes økonomi og konkurrenceevne. Blandt de nominerede er to kommunale arbejdspladser.

 • 02.11.16

  KL’s input til Ekspertudvalget om bedre veje til ungdomsuddannelse

  KL har udarbejdet input til ekspertudvalget, hvis anbefalinger omhandler forberedende uddannelsestilbud til unge, der ikke er i job eller uddannelse.

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce