Indhold

Kodeks for god ledelse

Nyheder

 • 19.04.17
  Møder og netværk

  Kommunalvalg 2017 – next step

  KL inviterer til gå-hjem-møde om Kommunalvalget 2017. Her løfter vi sløret for sidste nyt ift. vores kampagneindsats og giver lidt ekstra inspiration med til jeres lokale indsats.

 • 05.04.17
  Debatindlæg

  Debatindlæg: Målet er uddannelse til alle

  LEV kritiserer uberettiget KL for at undergrave sårbare unges muligheder for at få en ungdomsuddannelse, skriver Anna Mee Allerslev (R), formand for KL's Børne- og Kulturudvalg. KL vil netop sikre, at alle unge får en uddannelse, lyder det.

 • 04.04.17
  Temadage

  Nyt døgnseminar om konsulentrollen

  KLK og FFUK gentager succesen og inviterer til august igen til døgnseminar om muligheder og udfordringer ved at være konsulent i en politisk styret organisation. Denne gang med særlig fokus på konsulentens handlerum. Læs mere og tilmeld dig her.

 • 20.03.17

  Kommunernes Digitaliseringstræf 19. juni 2017

  Deltag på Kommunernes digitaliseringstræf i Kolding den 19. juni 2017. Det bliver en dag, hvor dit digitale lederskab står i centrum.

 • 15.03.17
  Temadage

  Bliv bedre til at holde ansættelsessamtaler

  KLK inviterer til temadag den 22. maj, hvor vi gennem teori og praktiske eksempler vil sætte fokus på, hvordan du som leder eller HR-konsulent kan opbygge ansættelsessamtaler, så I får identificeret de rette kandidater til stillingen.

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce