Indhold

Kodeks for god ledelse

Nyheder

 • 24.05.17
  Pressemeddelelse

  Regeringen og KL vil styrke skoleledernes uddannelse

  Der er høje krav til landets skoleledere. Derfor skal skoleledere fremover kunne tage en uddannelse med en formel specialisering i skoleledelse. Sådan lyder det fra en arbejdsgruppe, der har kigget på skoleledernes uddannelse.

 • 10.05.17
  Pressemeddelelse

  Entydigt kommunalt ansvar for forberedende tilbud til unge er den rette løsning

  KL’s formand kvitterer for, at regeringen i nyt udspil lægger op til at placere et samlet ansvar for de unge, som står uden uddannelse eller job, hos kommunerne.

 • 08.05.17

  Studenterhuen nyder langt større prestige end svendebrevet

  Hver anden dansker tillægger en gymnasial uddannelse stor prestige, mens kun en fjerdedel af befolkningen anser en erhvervsuddannelse for prestigiøs, viser ny Momentum-måling. Erhvervsskolereform og markant fokus på behovet for faglærte i fremtiden har ikke rykket nævneværdigt ved erhvervsuddannelsernes prestige siden en tilsvarende måling for to år siden.

 • 05.04.17
  Debatindlæg

  Debatindlæg: Målet er uddannelse til alle

  LEV kritiserer uberettiget KL for at undergrave sårbare unges muligheder for at få en ungdomsuddannelse, skriver Anna Mee Allerslev (R), formand for KL's Børne- og Kulturudvalg. KL vil netop sikre, at alle unge får en uddannelse, lyder det.

 • 04.04.17
  Temadage

  Nyt døgnseminar om konsulentrollen

  KLK og FFUK gentager succesen og inviterer til august igen til døgnseminar om muligheder og udfordringer ved at være konsulent i en politisk styret organisation. Denne gang med særlig fokus på konsulentens handlerum. Læs mere og tilmeld dig her.

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce