Indhold

Kodeks for god ledelse

Nyheder

 • 12.06.18

  Brug for højere ambitionsniveau, hvis flere unge skal tage en erhvervsuddannelse

  Ny aftale om praksisfaglighed i folkeskolen indeholder skridt i den rigtige retning. Men vi har brug for mere ambitiøse tiltag, hvis vi skal få flere til at tage en erhvervsuddannelse, lyder det fra KL.

 • 12.06.18
  Pressemeddelelse

  KL: Ledelseskommissionen sætter fokus på det rigtige

  Ventetiden var ikke forgæves. Ledelseskommissionens 28 anbefalinger er et godt grundlag for at skabe endnu bedre offentlig ledelse. Men anbefalingerne må ikke sande til i bureaukrati, og der skal endnu mere fokus på sammenhæng på tværs.

 • 08.06.18

  Mød kommunerne i KL's telt på Folkemødet 2018

  KL slår teltdugen op til et forrygende program, når Folkemødet åbner i Allinge den 14. juni. Hvor kommer politikerleden fra, hvad er kommunens rolle, når borgeren er ensom, og hvad er perspektiverne for den danske model efter overenskomstforhandlingerne (OK18)? Det er blot nogle af de spørgsmål, som rejses under overskriften "Mød kommunerne".

 • 25.05.18

  KL hilser ny model for skolelederes uddannelse velkommen

  KL glæder sig over ny model for skolelederes uddannelse, som imødekommer det store spænd i skoleledernes opgave og er koblet tæt til praksis.

 • 10.04.18

  Ny publikation og film om skoleledelse under forandring

  KL og Skolelederforeningen har sammen undersøgt skoleledelse efter reformen. Interessen har været at komme nærmere, hvordan ledere på skoleområdet, særligt mellemledere, kan lykkes med den ændrede lederrolle. Undersøgelsens fund formidles i en publikation og tre korte film.

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce