Indhold

Kommunernes økonomi 2017

Økonomiaftalen mellem KL og regeringen indeholder bl.a. rammer for service- og anlægsudgifterne samt målsætninger for kommunernes skatteudskrivning. Det skal bemærkes, at aftalerne indgås for kommunerne under ét.

Pressemeddelelse

Flere nyheder

 • Ambitionen er at se den offentlige sektor under ét

  Ambitionen er at se den offentlige sektor under ét

  Innovationsminister Sophie Løhde ønsker et tættere partnerskab med kommunerne om en mere sammenhængende offentlig sektor. Vi må udfordre styringslogikken, sagde KL-næstformand Jacob Bundsgaard i en paneldebat på KØF.

 • De svageste unge har fået et knopskudt system

  De svageste unge har fået et knopskudt system

  Tilbuddene til den gruppe af unge, der ikke umiddelbart kan begynde på en ungdomsuddannelse er alt for mange og svære at overskue. Tidlig indsats i dagtilbud, kan mindske behovet.

 • Hoveddrivkraften har været en stærk politisk ledelse

  Hoveddrivkraften har været en stærk politisk ledelse

  Den politiske vilje til at tage ansvar for svære beslutninger har været afgørende for kommunalreformens resultater, sagde borgmester Lars Krarup på KØF. Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll fremhæver kommunernes rolle som forandringsmotor.

 • Sammenhold og engagement skal sikre høj stemmeprocent

  Sammenhold og engagement skal sikre høj stemmeprocent

  Kommunerne spillede en nøglerolle i at sikre årtiers højeste stemmeprocent ved det seneste kommunalvalg, og der er brug for en lige så stor indsats, hvis succesen skal gentages til november.

 • Ingen kommunal tiltro til KMD

  Ingen kommunal tiltro til KMD

  Yderligere forsinkelser i KMD’s leverancer af it-systemer er helt uholdbart, lyder det fra KL-formand Martin Damm. KOMBIT varsler på baggrund af den nye situation en hård kurs over for KMD, der er ejet af en amerikansk kapitalfond.

Annonce
Annonce

Annonce