Indhold

Artikler

 • 16.10.17

  Den kommunale skat for 2018 er på plads

  De kommunale budgetter er nu på plads. 13 kommuner sætter skatten ned i 2018, mens 4 kommuner sætter den op.

 • 12.10.17

  Beskæftigelsesindsats set i lyset af østeuropæisk indvandring

  En del af efterspørgslen på kvalificeret arbejdskraft dækkes i dag af udenlandsk arbejdskraft, men hvordan påvirker indvandringen indsatsen for de ledige, der står uden for arbejdsmarkedet? Hvilken strategi kan sikre, at ledige på kontanthjælp kan konkurrere med østeuropæisk arbejdskraft? Tekst af Niels Henning Bjørn, chefkonsulent i KL’s analyse og makroenhed og Rasmus Trudsø Telling, specialkonsulent i KL’s Økonomiske Sekretariat

 • 10.10.17

  KL glæder sig over fremgang i dansk økonomi

  KL's administrerende direktør glæder sig over, at den nye vismandsrapport viser fortsat fremgang i dansk økonomi. Han pointerer, at der skal være råderum til kommunale investeringer.

 • 09.10.17

  Data kan give bedre beslutninger

  På KL’s konference ”Når data skaber velfærd” kan du bl.a. møde direktør i Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard, der vil fortælle om, hvordan data kan hjælpe os i beslutningsprocessen i det offentlige. Det stiller dog visse krav til både ledere og medarbejdere.

 • 05.10.17

  Detailregulering af hjemmehjælpsudbud ikke vejen frem

  Det er og bliver virksomhedernes ansvar at sikre en sund økonomi. Det kan og skal kommunerne ikke forebygge, lyder det fra KL's Thomas Adelskov om ny politisk aftale om at forebygge konkurser i ældreplejen.

 • 05.10.17

  Når data skaber velfærd

  Mange forventer, at bedre udnyttelse af data kan bidrage til, at vi i fremtiden får mere velfærd for pengene. Men det kræver, at vi ved, hvordan vi skal bruge data. KL afholder en konference, hvor kommunerne fortæller, hvordan de får værdi ud af de mange data. Tekst af Ida Andréa Stoltze Rasmussen, chefkonsulent i KL’s konsulentvirksomhed og Lars Eckeroth, chefkonsulent i KL’s Økonomiske Sekretariat

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce