Indhold

Artikler

 • 22.09.17

  Robot-kandidater står på spring

  Kommunerne kan sætte strøm til et stort antal administrative arbejdsgange og opnå betydelige økonomiske og kvalitative gevinster på sigt. For at sætte skub i automatiseringsarbejdet har 25 kommuner og KL sendt et katalog på gaden med 26 forslag til manuelle processer, som kan overlades til en digital kollega. Tekst Lars Eckeroth, chefkonsulent i KL’s Økonomiske Sekretariat og Søren Frederik Bregenov, chefkonsulent i KL’s kontor for Digitalisering og Borgerbetjening.

 • 19.09.17

  Ansatte med ikke-vestlig oprindelse i kommunerne

  Formålet med dette analysenotat er at beskrive udviklingen i andelen af fuldtidsbeskæftigede i kommunerne med ikke-vestlig oprindelse.

 • 19.09.17

  Erhvervsdeltagelse for personer over 60 år

  Formålet med dette analysenotat er at analysere udviklingen i arbejdsstyrken for personer over 60 år i lyset af implementeringen af tilbagetrækningsaftalen af 2012.

 • 14.09.17

  Facility management på den kommunale dagsorden

  Kommunerne bruger 15 milliarder kroner på ejendomsdrift og facility management, viser ny analyse, som er lavet i moderniseringssamarbejdet med regeringen. Mange kommuner er gået i gang med at professionalisere området, men analysen peger på, at der er et betydeligt potentiale for yderligere professionalisering. Gevinsterne kan være både økonomiske og kvalitative. Tekst Christian Braad, chefkonsulent i KL’s Konsulentvirksomhed og Helene Østergaard Ravn, konsulent i KL’s Økonomiske Sekretariat

 • 11.09.17

  Brug data til at skabe velfærd

  Nu kan du tilmelde dig konferencen ”Når data skaber velfærd” d. 30. nov. 2017, hvor vi vil fokusere på, hvordan vi kan udnytte data til bedre styring og ledelse i kommunerne. Du kan fx blive klogere på, hvordan I kan sætte turbo på arbejdet med data, og hvordan data kan bruges på fagområderne.

 • 08.09.17

  Fart på integrationen

  I løbet af de seneste par år er hastigheden, hvormed flygtningene træder ind på arbejdsmarkedet, øget betragteligt. Det kan kommunerne og virksomhederne godt være stolte af – også selvom udfordringerne med at få flygtninge i job fortsat er meget store. Tekst af Lasse Vej Toft, konsulent i KL’s Analyse- og makroenhed

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce