Indhold

Nyheder

 • 25.09.17 08:00

  Få et overblik over standene på K-Døgn17

  På Kommunikationsdøgn17 kan du i år besøge 17 stande, der står klar til en snak om alt fra det sociale intranet, borgerkommunikation eller hvordan du kan bruge live-streaming til kommunalbestyrelsesmøder.

 • 19.09.17 10:30

  Sådan bliver borgermøder om kommuneplanen et trækplaster

  I Silkeborg Kommune krummede man tæer, når der var flere kommunale medarbejdere og politikere end borgere til stedet til borgermøder om kommuneplanen. På KL's Kommunikationsdøgn fortæller kommunikationschef Hans Mogensen, hvordan en aktiv kommunikationsindsats fik vendt billedet.

 • 11.09.17 10:00

  Elsk sproget, hjælp hinanden og skriv det, som det er

  Sådan lyder rådet fra Pernille Steensbech Lemée, ejer af Fokus Kommunikation, og Erik Barfoed, centerchef for Koncernsekretariat & Udvikling i Lejre Kommune, til de kommuner, der ønsker at gøre op med det tunge og komplicerede sprog, der ofte hersker i den skriftlige kommunikation med borgerne.

 • 04.09.17 10:26

  Klædt på til digital interessevaretagelse?

  Flere kommuner laver i dag "almindelig" interessevaretagelse, hvad enten det drejer sig om arbejdspladser eller tilflyttere. Lobbyarbejdet kører dog også på de sociale medier. På KL's Kommunikationsdøgn vil Benjamin Rud Elberth gøre kommunerne klogere på digital interessevaretagelse.

 • 31.08.17 10:30

  Sidste chance for tilmelding til K-Døgn17

  Om 14 dage lukker vi for tilmeldinger til Kommunikationsdøgn17. På konferencen kan du bl.a. blive klogere på digital interessevaretagelse, influencer marketing, samskabelse, medierådgivning og dronekommunikation.

Kommende arrangementer

Annonce
Annonce

Annonce