Indhold

Nyheder

 • 11.10.16 15:40

  Materialer fra oplæg på Kommunikationsdøgn16

  Godt nyt til kommunikatører, der gik glip af årets K-Døgn eller kom hjem med alt for få noter: Præsentationer og andet godt fra konferencens oplægsholdere ligger nu online.

 • 21.09.16 17:14

  Tips til bedre skriftlig borgerkommunikation

  ”Det sværeste er at holde fast i dét at skrive mere kort, klart og menneskeligt”. Sådan siger Pia Thomsen, der er kommunikationsrådgiver og har hjulpet adskillige kommuner med at forbedre den skriftlige kommunikation til borgerne. Lær hendes vigtigste skriveråd her.

 • 13.09.16 11:26

  Kan kommunen bruge twitter til at sætte dagsorden?

  ”Twitter er et dialogisk medie, hvor man skal kunne tale med sine modtagere, nuancere og uddybe”, fortæller Troels Johannesen, kommunikationschef for Dansk Journalistforbund. Til Kommunikationsdøgn 2016 vil han fortælle om, hvordan man sætter dagsorden med sociale medier i pressearbejdet.

 • 06.09.16 11:35

  Strategisk kommunikation af komplekse forandringer

  "Når målet er at skabe fortsat engagement og fokus på kerneopgaven i en svær forandringsproces, så er der brug for at forstå det der sker i og mellem mennesker i forandring", lyder det fra forsker og kommunikationsrådgiver Helle Petersen. På Kommunikationsdøgnet fortæller hun om koblingen af organisationspsykologi med strategisk kommunikation.

 • 02.09.16 11:51

  ’Kommunalvalg 17’ på K-Døgnet: Seniorforsker Yosef Bhatti om lokal valgdeltagelse

  Hvad får borgerne op af sofaen og hen i stemmeboksen til et kommunalvalg? Og hvem bliver hjemme? Flere kommuner er allerede begyndt at varme op til næste års kommunalvalg. På KL’s årlige kommunikationskonference er der optakt til valgkampagne på plakaten

Kommende arrangementer

Annonce
Annonce

Annonce