Indhold

Nyheder

 • 26.09.16 15:35

  Dem kan du møde i standene på Kommunikationsdøgnet

  På udkig efter digitale værktøjer, teknisk udstyr eller rådgivning? I standområdet på KL’s årlige kommunikationskonference kan du hente inspiration og tilbud fra bureauer, der hjælper med at løfte kommunens mange kommunikationsopgaver. Og så er der præmier at vinde i quizzer og konkurrencer for K-Døgnets deltagere.

 • 21.09.16 17:14

  Tips til bedre skriftlig borgerkommunikation

  ”Det sværeste er at holde fast i dét at skrive mere kort, klart og menneskeligt”. Sådan siger Pia Thomsen, der er kommunikationsrådgiver og har hjulpet adskillige kommuner med at forbedre den skriftlige kommunikation til borgerne. Lær hendes vigtigste skriveråd her.

 • 20.09.16 16:35

  Kommunikationsdøgn16 snart udsolgt

  Det er snart sidste chance for at tilmelde sig årets kommunale kommunikationskonference, hvis det skal være inkl. overnatning. Læs med her og få overblik over programmet.

 • 13.09.16 11:26

  Kan kommunen bruge twitter til at sætte dagsorden?

  ”Twitter er et dialogisk medie, hvor man skal kunne tale med sine modtagere, nuancere og uddybe”, fortæller Troels Johannesen, kommunikationschef for Dansk Journalistforbund. Til Kommunikationsdøgn 2016 vil han fortælle om, hvordan man sætter dagsorden med sociale medier i pressearbejdet.

 • 06.09.16 11:35

  Strategisk kommunikation af komplekse forandringer

  "Når målet er at skabe fortsat engagement og fokus på kerneopgaven i en svær forandringsproces, så er der brug for at forstå det der sker i og mellem mennesker i forandring", lyder det fra forsker og kommunikationsrådgiver Helle Petersen. På Kommunikationsdøgnet fortæller hun om koblingen af organisationspsykologi med strategisk kommunikation.

Kommende arrangementer

Annonce
Annonce

Annonce