Indhold

Nyheder

 • 19.09.17 10:30

  Sådan bliver borgermøder om kommuneplanen et trækplaster

  I Silkeborg Kommune krummede man tæer, når der var flere kommunale medarbejdere og politikere end borgere til stedet til borgermøder om kommuneplanen. På KL's Kommunikationsdøgn fortæller kommunikationschef Hans Mogensen, hvordan en aktiv kommunikationsindsats fik vendt billedet.

 • 11.09.17 10:00

  Elsk sproget, hjælp hinanden og skriv det, som det er

  Sådan lyder rådet fra Pernille Steensbech Lemée, ejer af Fokus Kommunikation, og Erik Barfoed, centerchef for Koncernsekretariat & Udvikling i Lejre Kommune, til de kommuner, der ønsker at gøre op med det tunge og komplicerede sprog, der ofte hersker i den skriftlige kommunikation med borgerne.

 • 04.09.17 10:26

  Klædt på til digital interessevaretagelse?

  Flere kommuner laver i dag "almindelig" interessevaretagelse, hvad enten det drejer sig om arbejdspladser eller tilflyttere. Lobbyarbejdet kører dog også på de sociale medier. På KL's Kommunikationsdøgn vil Benjamin Rud Elberth gøre kommunerne klogere på digital interessevaretagelse.

 • 31.08.17 10:30

  Sidste chance for tilmelding til K-Døgn17

  Om 14 dage lukker vi for tilmeldinger til Kommunikationsdøgn17. På konferencen kan du bl.a. blive klogere på digital interessevaretagelse, influencer marketing, samskabelse, medierådgivning og dronekommunikation.

 • 28.08.17 14:30

  Kommunikation i flyvehøjde

  I Odder Kommune har kommunikationsafdelingen gode erfaringer med at bruge droner i kommunikationsarbejdet. Både ift. markedsføring, nyhedsformidling og på Facebook. Læs her, hvad kommunens bedste råd er – og hør mere på KL's Kommunikationsdøgn.

Kommende arrangementer

Annonce
Annonce

Annonce