Indhold

Nyheder

 • 22.12.16 13:30

  Kommunerettet temadag om forhandling

  Mange anser forhandling for at være en hård og ubehagelig kommunikationsdisciplin, men sådan behøver det ikke at være. Hver gang der skal samarbejdes om en hensigtsmæssig løsning, hvor parternes interesser er forskellige, er der tale om en forhandling, og vi bruger det hele tiden med større eller mindre succes.

 • 08.12.16 09:15

  Deltagere søges til KL’s kommunikationsnetværk

  KL Kommunikation søger flere kommunikatører, web- og digitaliseringsmedarbejdere til vores netværk på Sjælland og i Jylland.

 • 15.11.16 08:00

  Tilmelding åben til KL's kommunikationsnetværk

  For at styrke og kvalificere kommunikationsindsatsen i kommunerne, åbner KL for tredje år i træk for tilmeldinger til vores netværk for kommunale webmedarbejdere og kommunikatører.

 • 11.10.16 15:40

  Materialer fra oplæg på Kommunikationsdøgn16

  Godt nyt til kommunikatører, der gik glip af årets K-Døgn eller kom hjem med alt for få noter: Præsentationer og andet godt fra konferencens oplægsholdere ligger nu online.

 • 21.09.16 17:14

  Tips til bedre skriftlig borgerkommunikation

  ”Det sværeste er at holde fast i dét at skrive mere kort, klart og menneskeligt”. Sådan siger Pia Thomsen, der er kommunikationsrådgiver og har hjulpet adskillige kommuner med at forbedre den skriftlige kommunikation til borgerne. Lær hendes vigtigste skriveråd her.

Kommende arrangementer

Annonce
Annonce

Annonce