Indhold

Indkøbsguide - Fredericia Kommune

Fredericia Kommune har primo 2017 udarbejdet en indkøbsguide, der skal sikre, at kommunens indkøb eller forlængelser af it-systemer, moduler og snitflader bliver vurderet af kommunens it-arkitekturkontor samt af Indkøb og Jura.

Prøv en demoversion

Fredericia Kommunes indkøbsguide

Prøv en demo-version af Fredericia Kommunes Indkøbsguide.

 

Fredericia Kommunes beskrivelse af guiden

Fredericia Kommune stiller her en demoversion af indkøbsguiden til rådighed for alle interesserede. Den komplette guide er tilgængelig for alle kommunens egne ledere og medarbejdere. Kommunen giver guiden følgende ord med på vejen:

"Ny indkøbsproces for alle i Fredericia Kommune

Når ledere og medarbejdere i Fredericia Kommune skal indkøbe et nyt it-system eller gentegne en allerede eksisterende kontrakt, skal de fremover følge kommunens nye indkøbsproces.

Indkøbsprocessen bidrager til, at Fredericia Kommune selv tager ansvar for egen it-arkitektur, sikrer sammenhæng mellem it-systemer og minimerer udgifter til it.

Nye udbudsregler og øgede krav til datasikkerhed har desuden medført, at vi har været nødt til at nytænke hele indkøbsprocessen. For at gøre det nemt og brugervenligt for ledere og medarbejdere at følge og forstå indkøbsprocessen er den blevet pakket ind i en digital indkøbsguide. Indkøbsguiden er bygget op i faser, der sikrer involvering af alle relevante aktører, fx Team Udbud & Indkøb, datasikkerhedskonsulenten og kommunens it-arkitekturkontor."

 

Læs også nyheden om Fredericia Kommunes indkøbsguide

Annonce
Annonce

Annonce