Indhold

Kommunernes It-Arkitekturråd

Kommunernes It-Arkitekturråd er forankringspunktet for kommunernes fælles it-arkitekturstyring, særligt med vægt på de retningsgivende dele af den fælleskommunale rammearkitektur.

Rådet er et strategisk forum, som består af 7 kommunale chefer samt repræsentanter fra KL og KOMBIT. Rådet mødes fast 4 gange om året. Der er stor åbenhed om rådets arbejde, og dagsordener og referater m.v. fra rådets møder er tilgængelige her på kl.dk.

Kommissorium for Kommunernes It-Arkitekturråd (pr. 5. april 2016).

Nyheder om Kommunernes It-Arkitekturråd

 • På omdrejningshøjde med digitalisering

  Det er nærmest overflødigt at understrege, hvor vigtigt det er at holde sig opdateret med ny viden om digitalisering og ny teknologi. Læs her om en række aktuelle temadage, konferencer og netværk fra KL's kontor for Arbejdsgange og It-arkitektur.

 • Kommuner i hele landet tager nye skridt med digitalisering

  Ledelse, risikovillighed, fokus og fremdrift, sikkerhed, konkrete kommunale initiativer og digitale trends. KL-huset var den 20. september 2017 ramme om et tætpakket program i Kommunernes It-arkitekturnetværk.

 • Temadage, konferencer og netværk fra KL's Kontor for Arbejdsgange og It-arkitektur

  KL's Kontor for Arbejdsgange og It-arkitektur udbyder en række spændende aktiviteter i den kommende tid, med rum og anledning til at være fælles om ny viden om arbejdsgange, it-arkitektur, gevinstrealisering, projektledelse og meget mere.

 • Perspektiver på den fællesoffentlige digitale arkitektur 2017

  Torsdag den 7. september 2017 præsenterede parterne bag den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi den nye fællesoffentlige arkitektur på en stor konference i Ørestaden i København. Lanceringen af Hvidbog om fællesoffentlig digital arkitektur markerer en milepæl i Danmarks arbejde med at videreudvikle en digitalt sammenhængende offentlig sektor.

Annonce
Annonce

Annonce