Indhold

Kommunernes It-Arkitekturråd

Kommunernes It-Arkitekturråd er forankringspunktet for kommunernes fælles it-arkitekturstyring, særligt med vægt på de retningsgivende dele af den fælleskommunale rammearkitektur.

Rådet er et strategisk forum, som består af 7 kommunale chefer samt repræsentanter fra KL og KOMBIT. Rådet mødes fast 4 gange om året. Der er stor åbenhed om rådets arbejde, og dagsordener og referater m.v. fra rådets møder er tilgængelige her på kl.dk.

Kommissorium for Kommunernes It-Arkitekturråd (pr. 5. april 2016).

Nyheder om Kommunernes It-Arkitekturråd

 • Rollekataloget sikrer god og sikker styring af adgange

  5 midtjyske kommuner danner kernen i et samarbejde om at udvikle Rollekataloget. It- og digitaliseringschef Henrik Brix og it-arkitekt Peter Binderup, begge fra Favrskov Kommune, fortæller om baggrund og perspektiver for Rollekataloget.

 • Tag med på KL's it-projektlederkonference i april 2018

  Tag med på it-projektlederkonference i KL-huset den 19. april 2018, og kom tættere på it-projekterne og på din rolle som projektleder.

 • Intelligente systemer og opdateringer af standarder

  It-Arkitekturrådet skal på næste møde drøfte sagsbehandlingssystemer som gøres smartere vha. af en ny teknologi, der øger serviceniveauet på trods af kompleks, omskiftelig lovgivning. På dagsorden er også opdaterede OIO-standarder for sammenhæng i den danske digitale forvaltning med blik for udviklingen på internationalt niveau.

 • Rammearkitekturpuljen gav inspiration

  I Aabenraa Kommune var specialkonsulent Jan Blasius allerede i gang med at overveje, hvordan kommunen kunne bruge Serviceplatformens fjernprint-integration til at sende breve direkte fra Word til Digital Post og til fjernprint, da Jans leder foreslog ham at søge penge fra KL's Rammearkitekturpulje. Ansøgningsfrist for puljen 2018 er 1. december 2017.

Annonce
Annonce

Annonce